Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eddie Murphy u svom prvom blagdanskom filmu Candy Cane Lane
Najava blagdanskog filma "Candy Cane Lane" otkriva što se dogodi kad se glavnom liku ispuni njegova najveća želja

Eddie Murphy u svom prvom blagdanskom filmu "Candy Cane Lane"

Eddie Murphy se suočava s jednom ljutom guskom, začaranim keramičkim blagdanskim seljacima i jednim agresivnim vilenjakom u prvoj najavi filma Candy Cane Lane. Prime Video je objavio prvu najavu koja otkriva Murphyjev prvi blagdanski film, u kojem će otkriti što se dogodi kada ti se ispuni najveća želja.

Film označava i prvu Murphyjevu suradnju s redateljem Reginaldom Hudlinom i producentom Brianom Grazerom od 1992. kada su zajedno radili film Boomerang. Hudlin drži redateljsku palicu filma, dok scenarij potpisuje Kelly Younger.

Murphy se nalazi u ulozi Chrisa Carvera, čovjeka koji ima misiju osvojiti godišnje natjecanje za najbolje božićne ukrase, što njegovoj obitelji već polako ide na živce. No kada zajedno s najmlađom kćeri naiđe na novu božićnu trgovinu, ali njegov san "najboljeg Božića ikad", odnosno osvajanja natjecanja za najbolje ukrase, postane noćna mora kada mu vilenjakinja Pepper (Jillian Bell) ispuni želju.

"Što je Božić bez malo terora?", pita ona Chrisa prije nego mu daje na potpis poprilično dugi list s popisom uvjeta i odredbi za ispunjenje želje. "Ah, zanemari ova sitna slova. Iskreno, ovo je kao da prepisuješ svoj život.", govori ona.

Chris i njegova obitelj nađu se suočeni s Pepperinim čarolijama, koje su na život donijele 12 dana Božića. Svakim novim danom stiže novi kaos u grad te Chris, njegova supruga Carol (Tracee Ellis Ross) i njihovo troje djece, moraju se požuriti kako bi prekinuli čaroliju.

Film Candy Cane Lane će na Prime Video globalno stići 1. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala