Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Travolta spašava pilota u nevolji u najavi filma The Shepherd
Predstavljen je prvi trailer za nadolazeću adaptaciju omiljene novele Fredericka Forsytha

John Travolta spašava pilota u nevolji u najavi filma "The Shepherd"

Disney+ donosi jedinstvenu božićnu bajku na naše ekrane u obliku filma The Shepherd, adaptaciji istoimene klasične novele Fredericka Forsytha. Kratki film je usredotočen na mladog borbenog pilota, Pandoru, koji se nađe u opasnoj situaciji dok leti preko Sjevernog mora na Badnjak na putu da provede vrijeme s voljenom osobom. Streamer je objavio prvi trailer za kratki film prije njegovog izlaska 1. prosinca, a sudeći prema izgledu, adaptacija ostaje vjerna ne samo radnji već i vremenskoj liniji izvornog materijala.

Dvominutni trailer počinje skupinom ljudi iz Kraljevskog ratnog zrakoplovstva u prazničnom duhu koji se igraju na snijegu, zatim upoznajemo Pandoru (Ben Radcliffe) koji je usred dobivanja odobrenja za dopust od svog nadređenog kako bi mogao putovati kući za Božić.

Nakon pažljivog razmatranja vremenskih uvjeta, obojica se slažu da je vrijeme sasvim dobro za njegovu rutu, a Pandora je uvjeren da može odraditi taj put unatoč tome što je upravo dobio odobrenje za noćne letove. No tijekom leta preko Sjevernog mora, Pandorina letjelica doživi iznenadni kvar radija i električne mreže. S gorivom pri kraju i bez kompasa koji bi ga vodio, izgubljen je u magli i riskira potpuni sudar. Upućuje poziv u pomoć, koji šalje pilota spasioca (John Travolta) u pravom trenutku da ga odvede na sigurno.

Izvorno objavljen 1975., Forsythov roman je tijekom godina imao puno obožavatelja, kao i mnoštvo zapaženih adaptacija na britanskom radiju. Tim takvih obožavatelja okupio se kako bi prilagodio film za ekrane po prvi put u povijesti, uključujući Travoltu, koji je prije tri desetljeća odabrao novelu s nadom da će igrati glavnu ulogu. Producent filma je dobitnik Oscara, Alfonso Cuarón, s Iainom Softleyem kao scenaristom i redateljem i Travoltom kao izvršnim producentom.

U filmu The Shepherd također glume Steven Mackintosh, Millie Kent, Simon Lennon, Scarlet Grace, Jack Donoghue, Asan N’Jie, Olatunji Ayofe, Simon Wilson, Iwan Bond i Claire Price.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala