Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sofia Coppola i Priscilla Presley o novoj biografskoj drami koju jedva čekamo
"Priscilla" u kina stiže početkom studenog

Sofia Coppola i Priscilla Presley o novoj biografskoj drami koju jedva čekamo

Foto: YouTube

Tjedan dana nakon prvog službenog trailera za novi film Priscilla studija A24 jučer je stigao i poseban kratki video u kojem o projektu govore redateljica i scenaristica Sofia Coppola te sama Priscilla Presley.

Drama snimljena prema Priscillinim memoarima Elvis and Me iz 1985. godine već sljedeći mjesec ugledat će svjetlo dana, a Priscilla je otvoreno rekla kako svoju priču ne bi dala u ničije ruke osim Coppolinih jer je i više nego zadovoljna njezinim dosadašnjim filmovima te posebno načinom na koji prikazuje žene u njima. Coppola je pak dodala koliko joj je bilo bitno svijetu predstaviti baš Priscillinu priču jer svi znamo tko je bio Elvis i kakav je otprilike njegov život bio – dok je ova velika žena većinom ostala u sjeni. U ekskluzivnom videu možete vidjeti i neke scene iza kamera te glavne glumce.

Priscilla je priča o tome kako je tinejdžerica Priscilla Beaulieu upoznala Elvisa Presleya, ogromnu svjetsku zvijezdu koja je bila sasvim nešto drugo kad su se ugasila svjetla reflektora. Film je već dobio odlične kritike na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu na kojem je premijerno bio predstavljen, a uskoro ćemo saznati i kako će proći kod svjetske publike.

U glavnoj ulozi Priscille nalazi se odlična Cailee Spaeny, dok je kralja rock 'n' rolla također sjajno odglumio Jacob Elordi. U ostalim ulogama su Ari Cohen, Dagmara Dominczyk, Tim Post, Lynne Griffin, Rodrigo Fernandez-Stoll, Luke Humphrey i Dan Beirne.

Biografska drama Priscilla u američka kina stiže 3. studenog, a još čekamo datume premijere za ostatak svijeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala