Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 14.10.
Današnja večer prepuna je novih i starih filmskih hitova!

TV Preporuke dana – Subota 14.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
U ovoj epizodi Stanley Tucci jede i pije specijalitete Milana. Milano je glavni grad Lombardije, drugi grad po veličini i poslovno središte Italije.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Ubojstvo u Bijeloj kući, Doma TV u 19:55 sati
Detektiv Odjela za umorstva Harlan je pozvan u Bijelu kuću da istraži ubojstvo jedne od djelatnica. No, svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe ne dozvoljava Harlanu slobodno kretanje i pokušava ga udaljiti sa slučaja. Nepokolebljivi Harlan nastavlja istragu s britkom agenticom Ninom, a tragovi sve pouzdanije vode do vrha, možda i do samog predsjednika.

Majčin dan, HTV 1 u 20:15 sati
Priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima prije Majčinog dana. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo – baš kao i mame diljem svijeta. Garry Marshal je i u ovom filmu okupio velike zvijezde: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Juliju Roberts te Jasona Sudeikisa.

Vrelina grada, RTL 2 u 20:15 sati
Privatni detektiv Mike upravo je izgubio partnera koji je ubijen. Ovaj nemili događaj rezultat je ucjene mafijaša s nečistim računima koji je odgovoran za ubojstvo. Mike surađuje sa bivšim kolegom – iako se ne mogu podnijeti, stavljaju svoje nesuglasice na stranu te zajedno oduče riješiti slučaj.

Zločesti dečki zauvijek, Nova TV u 20:15 sati
Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju. Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na još jednu ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora.

Buntovnik bez razloga, HTV 3 u 20:20 sati
Problematični mladić Jim doselio se s roditeljima u kalifornijski grad gdje kreće u novu školu jer iz prethodne je izbačen. Upozna privlačnu i također problematičnu djevojku Judy te nešto mlađeg dječaka Platoa iz imućne obitelji. Već prvog dana u školi Jim se sukobi s Judynim dečkom Buzzom…

Vrag nosi Pradu, RTL u 22:20 sati
Ma koliko film bio naoko kritičan prema nemilosrdnom svijetu koji se bavi modom, svoj uspjeh u kinima temelji na iznimno privlačnoj slici njujorškog svijeta mode i modnih magazina, glamuroznoj odjeći koju nose glumci u filmu i rekvizitima koji plijene pažnju publike.

Istočno od raja, HTV 3 u 22:30 sati
U mirnom gradiću Salinasu poduzetnik Adam trpi poslovne gubitke. Njegovi sinovi Caleb i Aron sušta su suprotnost, a Adam je mnogo naklonjeniji Aronu. Caleb zbog toga pati i pokušava na svaki način pridobiti očevu ljubav. Uz to otkriva da samo petnaestak milja dalje, u lučkom gradu Montereyu, živi njegova i Aronova majka, za koju im je otac rekao da je umrla.

Murjaci s klupe, Nova TV u 22:35 sati
Komedija prati detektive Allena i Terryja, koji je zaglavio s Allenom kao svojim partnerom još od neugodnog javnog incidenta sa svojim prebrzim prstom na okidaču. Allen i Terry idoliziraju najbolje njujorške policajce, Dansona i Manzettija , no kada se ukaže prilika da se iskažu, stvari se ne odvijaju kako su planirali.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala