Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zac Efron i Jeremy Allen White spremni su za ulazak u ring
Trailer za film "The Iron Claw" predstavlja obitelj Von Erich i njihovo navodno prokletstvo

Zac Efron i Jeremy Allen White spremni su za ulazak u ring

A24 je objavio prvi trailer za The Iron Claw, dugo očekivanu hrvačku dramu o legendarnoj obitelji Von Erich. Sean Durkin je napisao i režirao film, koji opisuje kako su braća postala slavna u natjecateljskom svijetu profesionalnog hrvanja, samo da bi se suočili s tragedijom unutar i izvan ringa.

Od šestorice braće Von Erich, petorica su se bavila profesionalnim hrvanjem, skupivši niz impresivnih naslova. Najstariji, Jack, umro je u nesreći u djetinjstvu. Zac Efron glumi najstarijeg preživjelog brata, Kevina, a glumačku postavu također čine Jeremy Allen White kao Kerry Von Erich, Harris Dickinson kao David Von Erich i Stanley Simons kao Mike Von Erich. Lily James glumi Kevinovu suprugu Pam.

Maura Tierney glumi dječakovu majku Doris, dok se Holt McCallany pojavljuje kao njihov impozantni otac Fritz, koji je izgradio vlastitu hrvačku karijeru 1960-ih i kasnije tjerao svoje sinove da krenu njegovim stopama. Stariji Von Erich bio je taj koji je popularizirao obiteljski prepoznatljivi potez: Željeznu kandžu, gdje hrvač hvata protivnikovo lice i stišće ga sa svih pet prstiju.

Svaki od braće Von Erich stekao je slavu dok su se bavili profesionalnim hrvanjem, ali njihovi su životi također bili obilježeni tragedijom, što je izazvalo glasine da je obitelj bila pogođena takozvanim "Von Erichovim prokletstvom".

"Još dok sam bio dijete, ljudi su govorili da je moja obitelj prokleta", kaže Efronov Kevin u traileru. "Mama nas je pokušala zaštititi s Bogom. Tata nas je pokušao zaštititi hrvanjem. Rekao je da ako smo najčvršći, najjači, ništa nas neće povrijediti. Vjerovao sam u to. Svi smo vjerovali."

Film The Iron Claw će se u kinima pojaviti 22. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala