Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije
Samo na AXN Adriji pratite reboot poznate akcijske serije "MacGyver", ponedjeljkom od 21h

Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

Premijerno stiže prva sezona reboota poznate akcijske serije MacGyver. Ukupno 21 epizoda koje prate avanture specijalnog agenta Angela MacGyvera pogledati se može na AXN Adriji.

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane MacGyver. Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom Petera M. Lenkova i slijedila istu osnovnu premisu kao i originalna serija, ali uz neke moderne obrate. Lucas Till preuzeo je ulogu Angela MacGyvera, visokoumnog i briljantnog tajnog agenta koji voli Phoenix Foundation.

MacGyver, poznat po brzom razmišljanju i sposobnosti stvaranja genijalnih rješenja od svakodnevnih predmeta, naći će se tako u nizu visokorizičnih misija.

Jedna od najvažnijih inovacija u ovoj seriji bilo je uvođenje jake sporedne glumačke postave. MacGyveru se pridružuje njegov bliski prijatelj i bivši agent CIA-e Jack Dalton, kojeg glumi George Eads te Tristin Mays koja tumači ulogu hakerice Riley Davis.

MacGyver iz 2016. zašao je dublje u prošlost lika od originala, pružajući gledateljima dublje razumijevanje njegove osobne povijesti i događaja koji su ga doveli do toga da postane agent. Također, modernizacija serije uključuje korištenje tehnologije i najsuvremenijih uređaja, pa su MacGyverove vještine često nadopunjene vrhunskom opremom i digitalnim resursima.

Ipak, MacGyverova domišljatost, vještine rješavanja problema i nepokolebljiva predanost pravdi i dalje su bili u središtu svake epizode. Serija je uspješno spojila akciju, napetost i humor te je, unatoč promjenama njezina srž ostala je vjerna originalu.

Autor serije Petar M. Lenkov poznat je po radu na rebootu još dva klasika – Hawaii Five-o i Magnum P.I., a kod MacGyvera potpisao je ukupno pet sezona. Prva od njih može se pogledati u redovitom tjednom terminu, ponedjeljkom od 21:00 samo na AXN Adriji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala