Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Oyelowo je najveći američki čovjek od zakona u seriji Lawmen: Bass Reeves
Nova vestern serija predstavljena novim trailerom, na male ekrane stiže u studenom

David Oyelowo je najveći američki čovjek od zakona u seriji "Lawmen: Bass Reeves"

David Oyelowo spreman je zgrabiti svoju značku i pištolj za novu Paramount+ seriju Lawmen: Bass Reeves. Novi trailer za vestern seriju prikazuje zvijezdu filma Selma kako uči nositi težinu značke kao prvi crni zamjenik maršala SAD-a zapadno od Mississippija. Samostalna antologijska serija izvršnog producenta Taylora Sheridana prati čovjeka koji prelazi granicu između odmetnika i policajca dok hvata kriminalce, uz veliku cijenu za sebe i svoju obitelj.

Trailer prati uspon Bassa Reevesa. Rođen u ropstvu i prisiljen boriti se za vojsku Konfederacije, na kraju je pobjegao na teritorij američkih domorodaca i prkosio izgledima da prihvati odgovornost zakona. Suočit će se  s dobrim dijelom nasilnih kriminalaca koji su više nego spremni pljačkati i ubijati nedužne ljude bez razmišljanja. Za Reevesa je sve u tome da učini sve što može kako bi zaštitio sve, čak i ako se suočava s rasnom nepravdom tijekom svog uspona na vrh.

Bass Reeves nije puki zastupnik zakona. Nova snimka pokazuje i koliko je on obiteljski čovjek, brine se za svoju djecu i voli svoju ženu kad ima priliku. Ništa od toga nije sigurno u svijetu u kojem se crni Amerikanci ne smatraju jednakima. Dok Reeves brani nevine, njegova obitelj također je prisiljena boriti se s onima koji ne žele njega ili njegovu obitelj ni blizu svoje zemlje. Unatoč tome, zaslužuje poštovanje svojih kolega uključujući i čovjeka koji mu je dodijelio značku kojeg igra Donald Sutherland.

Oyelowo predvodi zvjezdanog Bassa Reevesa u onome što će biti njegova druga uloga prestižnog televizijskog zastupnika ove godine. Prethodno je igrao ključnu ulogu u Apple TV+ hit distopijskoj seriji Silo kao šerif Holston, pridruživši se prepunoj glumačkoj ekipi koju predvodi Rebecca Ferguson. Ovdje dobiva priliku ponovno biti glavni čovjek uz Sutherlanda, Dennisa Quaida, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Barryja Peppera i Forresta Goodlucka s Garretom Hedlundom i Sheom Whighamom kao gostujućim zvijezdama. Glumačku postavu u stalnim ulogama zaokružuju Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley i Bill Dawes.

Serija Lawmen: Bass Reeves se na usluzi Paramount+ očekuje 5. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala