Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Apple TV+ predstavio The Buccaneers
Trailer za novu povijesnu seriju za mlade najavljuje zabavnu priču i genijalnu glazbenu pozadinu

Apple TV+ predstavio "The Buccaneers"

Apple TV+ je ovih dana izbacio trailer za The Buccaneers, jednu od novih serija o kojima se zasigurno najviše pričalo u 2023., seriju koja je nadahnuta istoimenim nedovršenim posljednjim romanom Edith Wharton, dobitnice Pulitzerove nagrade.

U seriji glume Kristine Frøseth, Alisha Boe, nominirana za nagradu Critics Choice Josie Totah, Aubri Ibrag i Imogen Waterhouse uz glumačku postavu koja uključuje dobitnicu SAG nagrade Christinu Hendricks, Miu Threapleton, Josha Dylana, Guya Remmersa, Matthewa Broomea i Barneya Fishwicka.

I to nije sve. Glazbena pozadina serije izgleda kao jedna od najlegendarnijih u ovoj generaciji. “All-american bitch” Olivije Rodrigo predstavlja The Buccaneers u ovom novom traileru, a ova glazbena serija sadrži oštar, ženski soundtrack koji uključuje potpuno novi singl Miye Folick, “What We Wanna”, zajedno s pjesmama Taylor Swift, Maggie Rogers, boygeniusa, Brandi Carlile, Warpainta, Luciusa, Gracie Abrams, Sharon Van Etten i drugih.

Priča govori o dvije sestre po imenu Nan (Frøseth) i Virginia St. George (Waterhouse), koje odlaze u Englesku u nadi da će se udati za imućne Britance iz više klase. Međutim, nije im lako. Moraju naučiti kako se uklopiti u visoko društvo i kako se nositi s nemilosrdnim snobizmom, a uplest će se i u romantične komplikacije tijekom svog putovanja.

Originalni roman je istraživao teme klase, društvene mobilnosti i sukoba američke i europske kulture tijekom pozlaćenog doba. Pružao je kritički pogled na svijet američkih nasljednica koje su tražile ulazak u britansko visoko društvo i izazove s kojima su se suočavale u snalaženju u tom novom i nepoznatom svijetu.

Serija The Buccaneers će se globalno pojaviti na Apple TV+ s prve tri epizode u srijedu, 8. studenog 2023., nakon čega će uslijediti nove epizode tjedno, svake srijede do 13. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala