Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija o Darylu Dixonu srušila rekord gledanosti na streamingu AMC+
Spin off "Živih mrtvaca" trenutno je najgledanija premijera na ovom streamingu, 15.10. stiže finalna epizoda sezone

Serija o Darylu Dixonu srušila rekord gledanosti na streamingu AMC+

Foto: YouTube

Nova spin-off serija iz svijeta popularnih Živih mrtvaca postigla je novi rekord za ovu franšizu.

Riječ je o priči u čijem je središtu jedan od najpopularnijih likova iz originalne serije, Darylu Dixonu. Spin-off jednostavnog naziva The Walking Dead: Daryl Dixon, koji je s emitiranjem krenuo 10. rujna, službeno je postigao najbolji rezultat neke premijere u povijesti streaming servisa AMC+ , stižu službene brojke gledanosti. Time je prestigao premijernu gledanost prethodnog spin-offa The Walking Dead: Dead City iz lipnja, a u kojem su se vratili Lauren Cohan i Jeffrey Dean Morgan u ulogama Maggie i Negana.

The Walking Dead: Daryl Dixon vraća nam Normana Reedusa u ulozi ovog nezaboravnog lika, a serija svakom epizodom još postaje najgledanija sezona bilo koje serije u povijesti ovog streaminga jer je četvrta epizoda dostigla novi rekord gledanosti prošlu nedjelju. Predsjednik zabavnog sadržaja i AMC Studiosa za AMC mrežu Dan McDermott naglasio je kako su za uspjeh zaslužni Reedus, cijela ekipa, ali i vjerni obožavatelji te da nas u seriji čekaju još mnoga iznenađenja, kao i u ostalim serijama smještenim u svijet Živih mrtvaca.

Uz Reedusa u seriji glume Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi i Louis Puech Scigliuzzi. Netom prije premijere finalne epizode 15. listopada AMC će na Comic Conu u New Yorku nekoliko dana ranije, 12. listopada, premijerno prikazati tu zadnju epizodu. Na panel diskusiji o prvoj i nadolazećoj drugoj sezoni govorit će Reedus, tvorac serije i scenarist David Zabel, izvršni producent Scott M. Gimple te jedan od redatelja i izvršnih producenata Greg Nicotero.

I dok serije Daryl Dixon i Dead City već imaju osigurane druge sezone, sljedeće godine čeka nas i The Ones Who Live u kojoj se vraćaju Andrew Lincoln i Danai Gurira te koju obožavatelji također jedva čekaju.

Pretposljednja, peta epizoda serije The Walking Dead: Daryl Dixon sinoć je prikazana na streamingu AMC+ i već je izazvala oduševljene reakcije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala