Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 8.10.
I ova nedjelja donosi nove epizode odličnih emisija i serija te rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 8.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
U prethodne dvije emisije Supertalenta po pozornici su se prosipali vicevi, mačevi, noževi, mađioničarski trikovi, ali i zlatni konfeti, a ove nedjelje na redu je treća audicijska epizoda u kojoj će se nastaviti zabavni niz raznovrsnih nastupa.

Nogometna groznica, HTV 2 u 22:20 sati
Uz pravu dramu, uzbudljive sportske priče i sukobe u upravama klubova, dokumentarna serija donosi priču o usponu engleskoga nogometa na svjetsku pozornicu. Nakon više desetljeća dominacije nogometnih dinastija koje su vodili lokalni poslovni ljudi, status quo preokrenuo je ruski milijarder gladan uspjeha.

Podmornica, HTV 3 u 22:45 sati
Poznatog zapovjednika podmornice Johannesa von Reinhartza šalju u novu, vrlo važnu misiju. No zvijezda njemačke ratne mornarice sve teže skriva svoju ogorčenost ratom. Bi li ovo mogao biti njegov izlaz?

FILMOVI

Transporter, RTL u 20:15 sati
Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena, snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson, pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave. Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina.

Neslomljivi, RTL 2 u 20:15 sati
I ova priča, poput Šestog čula, ima neočekivan, šokantan rasplet, a redatelj sve do kraja majstorski gradi mučnu i tjeskobnu atmosferu. I u svom sljedećem ostvarenju Misteriozni znakovi Shyamalan se potvrdio kao jedan od najintrigantnijih holivudskih filmaša današnjice.

Šetnja po šumi, HTV 1 u 21:10 sati
Film se temelji na autobiografskoj prozi Billa Brysona iz 1998. godine. Robert Redford je još 2005. imao namjeru snimiti film prema toj knjizi s Paulom Newmanom kao partnerom. Međutim, Newman je umro i projekt je privremeno napušten.

Smrtonosni strojevi, RTL u 22:20 sati
Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa, a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea.

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:50 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san - ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov savršen život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen.

Glasovi, HTV 1 u 0:15 sati
Crna komedija o Jerryu Hickfangu, vječnom optimistu koji pati od mentalnih problema. Jerryev brižljivo isplanirani život okrene se naopako nakon što prestane uzimati lijekove i počne razgovarati s ljubimcima koji mu daju upitne savjete za ponašanje u pravom svijetu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala