Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Umorstva u Midsomeru s 23. sezonom nastavlja ubojiti niz
Jedna od najdugovječnijih britanskih kriminalističkih serija s najnovijom sezonom stiže i na naše male ekrane

Serija "Umorstva u Midsomeru" s 23. sezonom nastavlja ubojiti niz

Vodeći britanski izvozni dramski proizvod, Umorstva u Midsomeru i u 23. sezoni donosi lepezu kriminalističkih zagonetki smještenih u bizarni svijet grofovije Midsomer napučen zanimljivim ekscentričnim likovima gdje su zapleti protkani lažnim tragovima. Serija spaja suvremeni kontekst sa slikama i atributima koji podsjećaju na nostalgičnu prošlost malih mjesta koja je romantičnija u sjećanju nego u stvarnosti.

Serija Umorstva u Midsomeru godine 2014. postala je prva televizijska serija koja je dobila prestižnu nagradu Crime Thriller Award u kategoriji legendi. Nagrada, koju su ranije dobili vrhunski pisci krimića P. D. James, Lee Child, Colin Dexter i Agatha Christie, dodijeljena je dugotrajnoj seriji kao znak priznanja za doprinos kriminalističkom žanru.

Duboko u šumi Blacktrees, na rubu sela Blacktrees-on-Marsh, skriveno je vrhunski opremljeno atomsko sklonište. Otkad se našao u strašnoj poplavi prije više od dva desetljeća, Warren Kaine sve je više strepio od života i niza prijetećih katastrofa.

Strah od terorizma, kravljeg ludila, tsunamija, asteroida, globalnog zatopljenja i financijske krize toliko mu se duboko uvukao u glavu da je životnu ušteđevinu dao za gradnju skloništa.

Warrenova krajnja paranoja privukla je u selo i druge njegove istomišljenike pa se sad midsomerska grupa preppera sastaje jedanput na tjedan kako bi se pripremila za smak svijeta. Ali nakon kontroverznog izbacivanja jednog člana, Warren odjednom postaje meta.

Preživljavanje po svaku cijenu koje je zagovarao osvetilo mu se na najgori zamislivi način kad prokletstvo Blacktreesa uzme prvu, ali ne i posljednju, žrtvu.

Sadržaj je ovo prve epizode 23. sezone serije Umorstva u Midsomeru koja je na rasporedu u petak, 13. listopada u 20:15 na Drugom programu HRT - HTV 2, u sklopu Krimi petka.

Uloge u seriji tumače Neil Dudgeon (John Barnaby), Nick Hendrix (Jamie Winter), Fiona Dolman (Sarah Barnaby).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala