Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.10.
Današnja večer prepuna je novih i starih filmskih hitova!

TV Preporuke dana – Subota 7.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci istražuje Bolognu, koju mnogi smatraju kulinarskim središtem Italije. Bologna je glavni grad Emilije Romagne, regije koja ima najviše zaštićenih prehrambenih proizvoda u cijeloj Italiji.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Potraga za srećom, Doma TV u 19:55 sati
Film je inspiriran životom milijunaša i uspješnog biznismena Chrisa Gardnera, čovjeka koji je izgubio sve osim svoga sina i sna za boljim životom.

Pas, Nova TV u 20:15 sati
Njegova je misija prevesti psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali vojničkom sprovodu. Njihovo putovanje natjeralo ih je na poseban suživot kojem definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje dlakavog demona koji je u tom periodu izazvao nekoliko nevjerojatnih situacija.

Wimbledon, HTV 1 u 20:15 sati
Inteligentna romantična komedija o ostvarenju snova i ljubavnim rizicima, Wimbledon je superzabavna priča o ljubavi preko mreže.

Dan kad se Zemlja zaustavila, RTL 2 u 20:15 sati
Moderna verzija kultnog SF klasika iz 1951. sa Keanu Reevesom u ulozi dobroćudnog izvanzemaljca Klaatua.

Memento, HTV 3 u 21:40 sati
Leonard je čovjek bez dugotrajnog sjećanja. Zahvaljujući složenome sustavu podsjetnika rasutih po fotografijama, papirićima, pa čak i tetovažama na tijelu, zna da je primivši udarac u glavu u borbi sa silovateljem i ubojicom voljene žene zauvijek gurnut u sadašnjost. Iz prošlosti do njega neprestano dopiru kratki bljeskovi lica i događaja koje ne može povezati.

Djeveruše, RTL u 22:15 sati
U produkciji Judda Apatowa, koji nam je donio neke od najboljih komedija zadnjih 10-ak godina stiže još jedna fantastična komedija sa srcem i dušom koja je bila veliki hit kada se pojavila u kinima.

Odred otpisanih: Nova misija, Nova TV u 22:20 sati
Dobrodošli u pakao – a.k.a. Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u, gdje se drže najgori super-negativci koji će učiniti sve da izađu - čak i pridružiti se supertajnoj, super-mračnoj misiji.

Hladna osveta, HTV 1 u 22:25 sati
Liam Neeson je glavna zvijezda napetog trilera koji je temeljen na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom In Order of Disappearance.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala