Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Thomas Brodie-Sangster ne može pobjeći od svoje prošlosti u najavi serije The Artful Dodger
U seriji nadahnutoj "Oliverom Twistom" glume i David Thewlis i Maia Mitchell

Thomas Brodie-Sangster ne može pobjeći od svoje prošlosti u najavi serije "The Artful Dodger"

Čovjek nekoć poznat kao vješti lukavac - The Artful Dodger - nalazi se u bijegu od svoje prošlosti u Australiji 19. stoljeća, u prvom objavljenom traileru za seriju, koji je objavio Hulu. Osam epizoda serije nadahnute svijetom koji je stvorio Charles Dickens na streaming uslugu trebale bi stići već krajem studenog.

Teaser trailer nam predstavlja naslovnog Jacka Dawkinsa (Thomas Brodie-Sangster), nekoć poznatog londonskog džeparoša iz Dickensova romana Oliver Twist, koji je prognan u Australiju, gdje odlučuje potpuno promijeniti svoj život te postaje doktor i polako postaje dio visokog društva.

No Dawkins ne može pobjeći od svoje prošlosti, posebno ne kada se pojavi Fagin (David Thewlis), vođa bande djece kriminalaca u kojoj se Dawkins nalazio dok je bio u Londonu, a koji iz nepoznatih razloga stigne u Australiju.

Faginova i Dawkinsova urođena sposobnost za kriminal prijeti uništiti novi život koji si je Dawkins uspio izgraditi, uključujući i novonastalu ljubav s Lady Belle Fox (Maia Mitchell). Trailer nam daje naslutiti kako nas čekaju odvažne pljačke, opasna medicina 19. stoljeća, dvoboj pištoljima na plaži i vješala koja proganjaju Dawkinsa.

Seriju The Artful Dodger stvorili su James McNamara, David Maher i David Taylor. Redateljsku palicu drže Jeffrey Walker, Corrie Chen i Gracie Otto, a u njoj također glume Damon Herriman, Miranda Tapsell i Tim Michin. Svih osam epizoda na Hulu bi trebale stići 29. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala