Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danny Trejo je svećenik u novom filmu Death on the Border
Shannon Elizabeth i Eric Roberts također otkriva najava filma o krijumčarenju ljudima

Danny Trejo je svećenik u novom filmu "Death on the Border"

Nova istinita kriminalistička priča uskoro stiže na velika platna, uz objavu prvog trailera za Death on the Border. Ubojita organizacija nastavlja otimati mlade djevojke u nehumane svrhe, a postoje samo dvije osobe koje ih mogu spriječiti ne držeći se pravila.

Ako uspiju u svojoj neovlaštenoj misiji, bezbrojni će životi biti spašeni od pada u kandže organiziranog kriminala. Wendy Wilkins režirala je nadolazeći projekt te potpisuje scenarij, čiji je cilj zaroniti duboko u zastrašujuću stvarnost utjecaja trgovine ljudima na živote koje je izravno dotakla.

U filmu koji bi mogao proizaći ravno iz Sicario svemira, Shannon Elizabeth glumi jednu od dvije žene koje su umorne od života okružene nasiljem mreže za trgovinu ljudima. Kao bivša policijska službenica, protagonistica filma zna ponešto o lažiranju svoje smrti kako bi uzela stvari u svoje ruke. Elizabeth će se na ekranu pridružiti Kika Magalhaes, s kojom će pokušati ući u trag kriminalcima koji su uništili živote tolikih obitelji skrivajući se od vlasti. Kad bi policijska uprava saznala za njihov plan, mogle bi i same biti uhićene.

Eric Roberts izabran je za glavnog antagonista filma, korumpiranog policajca koji radi na granici između Sjedinjenih Država i Meksika. Budući da lokalna policijska uprava odbija zaustaviti patnju koju uzrokuje ova organizacija, glavni će dvojac morati ukloniti otmičare iz jednadžbe. Glavni likovi priče dovedeni su u vrlo neugodan položaj, za njima dolaze kriminalci koje žele srušiti, dok ih iz daljine promatraju vlasti kojima bi trebali vjerovati.

Kako bi spriječio heroje iz nadolazeće priče da na svojim plećima nose svu odgovornost spašavanja djevojaka, Danny Trejo će uskočiti i glumiti lika koji je voljan sam srediti nekoliko negativaca.

Film Death on the Border također nosi naziv Alone Today, a izlazak se očekuje 10. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala