Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix kupio prava za hvaljenu dramu s TIFF-a His Three Daughters
U glavnim ulogama su Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen i Carrie Coon

Netflix kupio prava za hvaljenu dramu s TIFF-a "His Three Daughters"

Foto: Depositphotos

Hvaljena drama His Three Daughters stiže na Netflix.

Film koji je oduševio i kritiku i publiku na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF) ovaj streaming gigant kupio je za samo 7 milijuna dolara, odnosno kupio je prava za prikazivanje. Iz Netflixa nisu imali komentara na sklopljeni dogovor.

U glavnim ulogama su Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen i Carrie Coon, a režiju, scenarij i montažu potpisuje Azazel Jacobs (Francuski izlaz). Priča je to o trima sestrama koje se nađu zajedno nakon dugo vremena jer je zdravlje njihovog oca narušeno, a film donosi napet, zadivljujući i dirljiv portret jedne obiteljske dinamike koja konačno ide u dobrom smjeru, unatoč negativnom događaju koji je prethodio.

Kritičari su na Festivalu za dramu imali samo riječi hvale, prozvali je životnom i dirljivom, a posebne pohvale idu glavnim glumicama, Lyonne, Olsen i Coon, čije je dinamika i kemija neupitno pridonijela kvaliteti filma.

Ovo je već treća velika Netflixova akvizicija nekog filma s TIFF-a: podsjetimo, već si je osigurao prava na redateljski debi Anne Kendrick Woman of the Hour te na akcijsku komediju Hit Man Richarda Linklatera s Glenom Powellom u glavnoj ulozi.

Zasad nije poznato kad dramu His Three Daughters možemo očekivati na Netflixu, a u narednim tjednima očekujemo prvi službeni trailer. U ostalim ulogama su Jovan Adepo, Jasmine Bracey, Jose Febus, Rudy Galvan, Randy Ramos Jr. i Jay O. Sanders.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala