Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedna najava za seriju Loki: Marvel objavio presjek prve sezone
Druga sezona sutra stiže na streaming nakon dvije godine čekanja

Još jedna najava za seriju "Loki": Marvel objavio presjek prve sezone

Foto: YouTube

Ako ste zaboravili da nam ovih dana stiže druga sezona serije Loki, Marvel će vas još jednom na to podsjetiti!

Nova sezona popularne serije, također smještene u Marvel Cinematic Universe, na streaming stiže nakon skoro dvije i pol godine od premijere prve sezone. I nova sezona će, kao i prethodna, imati ukupno šest epizoda koje će biti dostupne po jedna na tjednoj bazi svakog četvrtka i tako do 9. studenog kad će biti prikazano finale druge sezone. U naslovnoj ulozi omiljenog (anti)junaka Lokija nalazi se fantastični Tom Hiddleston, a kako je izgledala prva sezona i koji su ključni događaji, prisjetite se u službenom presjeku sezone.

Osim presjeka prve sezone te raznih najavnih trailera Marvel redovito objavljuje i neke zanimljive videe o snimanju serije. Jučer je tako objavljen video koji pokazuje kako izgleda snimanje ove zabavne serije te napomenu kako su svi dio jedne velike TVA obitelji. Video pogledajte na kraju članka.

Druga sezona nastavlja se na finale prethodne u kojoj je He Who Remains (Jonathan Majors) ubijen što je tek početak problema za TVA (Time Variance Authority) te za cijeli multiverzum. Uz Hiddlestona i Majorsa ponovno gledamo i Owena Wilsona, a tu su još Sophia Di Martino, Ke Huy Quan, Rafael Casal, Wunmi Mosaku i Gugu Mbatha-Raw. Radnja serije povezana je s filmom Ant-Man i Wasp: Kvantumanija i priprema je za Avengers: The Kang Dynasty koji u kinima očekujemo 2026. godine.

Prva epizoda druge sezone serije Loki sutra, 5. listopada, konačno stiže na Disney+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala