Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Messijevo novo poglavlje prikazano je u dokumentarnoj seriji Messi Meets America
Apple TV+ donosi pogled na život vrhunskog nogometaša i početak njegove karijere u Americi

Messijevo novo poglavlje prikazano je u dokumentarnoj seriji "Messi Meets America"

Foto: YouTube

Novo poglavlje u životu svjetskog prvaka je krenulo!

Messi Meets America nova je dokumentarna serija koja prati Lionela Messija na njegovom novom, povijesnom putovanju na kojem rapidno osvaja Sjevernu Ameriku i Major League Soccer te time dovodi sasvim novu eru svojim suigračima iz Inter Miami CF-a. Kratka najava dodatno će vas nabrijati na priču o ovom vrhunskom nogometašu i što je sve postigao za svoj novi klub.

Inter Miami CF nogometni je klub iz Miamija koji je tek u sezoni 2020/2021 dobio prvi put priliku nastupati u najjačoj ligi u SAD-u, gore spomenutom Major League Socceru (Skrećno MLS). Svjetsku pažnju klub je privukao i prije samog osnivanja zbog predsjednika kluba i jednog od vlasnika Davida Beckhama te ove godine ponovno kad je za njih potpisao veliki Lionel Messi. Koliko je to bila odlična odluka ubrzo se pokazalo jer je klub ubrzo osvojio svog prvi veliki trofej.

Beckhama možemo čuti i u kratkoj najavi u kojoj Messiju (još jednom) odaje veliku čast: „Ovo je jedan od najboljih igrača na svijetu!“ Najava donosi neke od Messijevih najvećih trenutaka, a među njima je i zagrljaj slavlja upravo s Beckhamom. Serija obećava intimni pogled na Messijevo novo poglavlje, intervjue s njim te s novim suigračima.

Messi Meets America na Apple TV+ stiže 11. listopada s prve tri epizode od ukupno njih šest. Preostale će biti prikazane nešto kasnije u MLS sezoni.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala