Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrhunska glumačka ekipa u Netflixovoj novoj drami Leave The World Behind
Oskarovci Julia Roberts i Mahershala Ali samo su dio fantastičke glumačke postave

Vrhunska glumačka ekipa u Netflixovoj novoj drami "Leave The World Behind"

Foto: YouTube

Vikend na Long Islandu zvuči savršeno, sve dok ne počne apokalipsa – to je ukratko opis nove Netflixove drame Leave The World Behind koja je jučer dobila prvi teaser trailer.

U glavnim ulogama nalaze se Oskarovka Julia Roberts i četiri puta za Oskara nominiran Ethan Hawke kao bračni par Sandford, Amanda i Clay, koji bukiraju vikend odmor sa svojom djecom. No, usred noći na vrata im bane vlasnik kuće G. H. Scott (dvostruki Oskarovac Mahershala Ali) s kćeri (Myha’la Herrold) te traži zaklon od apokalipse. U traileru nije jasno što se događa sa svijetom, već je fokus na tome što se događa u navedenoj kući. Mogu li obitelji surađivati da prežive ili će se okrenuti jedni protiv drugih?

Riječ je o ekranizaciji romana Rumaana Alama iz 2020. godine, a adaptaciju scenarija napravio je Sam Esmail (Mr. Robot) koji potpisuje i režiju. Produkciju filma Leave The World Behind među ostalim potpisuju Barack i Michelle Obama, a u drami još glume Kevin Bacon kao Danny, urotama opsjednuti radnik, te Farrah Mackenzie i Charlie Evans koji glume djecu u obitelji Sandford, Rose i Archieja. Knjiga je prevedena i na hrvatski u nakladništvu Znanja, a prevedena je Ostavi svijet za sobom.

„Prošli smo pandemiju, uzmite uz to samu jednu od katastrofa koje su se događale i/ili se događaju kao klimatske promjene te toplinski val koji smo svi osjetili tijekom ljeta – sve to dovodi do nepoznanica i straha od nepoznatog, a to je ono što smo pokušali uhvatiti filmom“, rekao je ranije Esmail o filmu za Vanity Fair.

Leave the World Behind u odabrana kina stiže 22. studenog prije nego što će biti dostupan na Netflixu od 8. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala