Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Beyonce objavila trailer za svoj koncertni film snimljen prema hit turneji
"Renaissance: A Film by Beyonce" u odabranim kinima naći će se u prosincu

Beyonce objavila trailer za svoj koncertni film snimljen prema hit turneji

Foto: YouTube

Beyonce je sinoć na svojem službenom YouTube kanalu otkrila trailer za svoj koncertni film koji se temelji na njezinoj ovogodišnjoj rasprodanoj hit turneji Renaissance World Tour.

Film prikladnog i jednostavnog naziva Renaissance: A Film by Beyonce stiže 1. prosinca u odabrana kina u SAD-u, Kanadi i Meksiku za koja je već moguće kupiti karte u pretprodaji. Datumi premijere za ostale velike gradove bit će naknadno poznati.

„Kad nastupam, ja sam slobodna. Moj cilj za ovu turneju bio je stvoriti mjesto na kojem će svi biti slobodni i nitko neće biti osuđivan“, čujemo divu u traileru.

Naravno, u filmu ćemo vidjeti i dirljive obiteljske trenutke koji se najavljuju i u samom traileru: tu je Blue Ivy Carter dok vježba s majkom Beyonce za koreografiju, vidimo i blizance Rumi i Sira, a tu je naravno i Jay-Z koji pita suprugu koje su joj točne namjere s najnovijim kreativnim projektom.

Upućeni u projekt kažu kako je film izrazito ambiciozan te će prikazati najzanimljivije dijelove ovogodišnje svjetske turneje Renaissance, dugo očekivane video kadrove snimanja za vizualni album Renaissance te dokumentaristički prikaz snimanja samog albuma i osmišljavanja turneje.

Beyonce je i prije ovog objavila koncertne filmove pa smo tako 2009. godine dobili I Am…Yours snimljen pri Las Vegas Wynn Casinu te koji je stigao direktno na DVD, HBO projekt iz 2013. Life is But a Dream te Netflixov Homecoming iz 2019. koji je prikazao Beyonce koja je izvela glavni performans na Coachelli 2018. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala