Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Srednja škola čeka glavne likove serije Big Mouth
Predzadnja sezona predstavljena je trailerom, na Netflix stiže već ovog listopada

Srednja škola čeka glavne likove serije "Big Mouth"

Promjena je konstanta u životu, ali ništa nije poput iskustva koje nose tinejdžerske godine. Tjelesne promjene, pojačani hormoni i samootkrivanje: sve ovo i još mnogo toga učinilo je Netflixovu animiranu humorističnu seriju o odrastanju, Big Mouth, briljantnim hitom od premijere 2017. godine. Nakon šest sezona najavljeno je da će serija završiti s osmom i posljednjom sezonom. Međutim, prije završnice, Netflix je objavio trailer za sedmu sezonu animirane serije koji obećava da će biti najnečuvenija sezona dosad.

Slavlje je u zraku - barem za neke. Sada već tinejdžeri srednje škole Bridgeton spremaju se za maturu i raduju se brojnim prilikama koje ih čekaju u vrlo opasnim i neistraženim vodama srednje škole. Pripreme za maturu ovih srednjoškolaca odvijaju se u tipično kaotičnoj atmosferi uz njihova hormonska čudovišta i njihove divlje smicalice.

Nadolazeća sezona sastoji se od deset epizoda, a trailer otkriva niz zapleta koji će usmjeravati priču. Neki od njih uključuju Andrewa koji se sukobljava s činjenicom da će njegovo nasljeđe biti "najodvratniji čovjek", Missy i Elijah koji se moraju boriti s izazovima u vezi, Jaya kojeg izdaje njegov brat Kurt koji spava s njegovom bivšom djevojkom Lolom, i Nick koji se prebacuje u privatnu školu s mogućnošću ljubavi na putu.

Ovaj niz tinejdžerskog kaosa dolazi od kreativnih umova Nicka Krolla, Andrewa Goldberga, Marka Levina i Jennifer Flackett. Kroll se vraća u sedmoj sezoni zajedno s povratničkom glumačkom postavom koju čine John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Ayo Edebiri, Maya Rudolph, Fred Armisen, Andrew Rannells i Jordan Peele.

Big Mouth je uvijek bio poznat po svojim gostujućim zvijezdama, s novim setom svake sezone. U nadolazećoj pretposljednjoj sezoni pojavit će se dobitnica Oscara Lupita Nyong'o, Zazie Beetz, Padma Lakshmi, Maitreyi Ramakrishnan, Billy Porter, Rosie Perez i Brian Tyree Henry. Reperica Megan Thee Stallion pridružit će se glasovnoj ekipi kao nova hormonska čudovišta - dio bića koja predstavljaju ljudske emocije i želje.

Sedma sezona serije Big Mouth na Netflix stiže 20. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala