Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Špijunska komedija Argylle predstavila prvi teaser
Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill i drugi glume u novom filmu Matthewa Vaughna

Špijunska komedija "Argylle" predstavila prvi teaser

Matthew Vaughn spreman je podijeliti svoj sljedeći film sa svijetom, budući da je objavljen prvi teaser za Argylle. S obzirom na to da se većina detalja u vezi s radnjom filma trenutno drži kao tajna, novi teaser prikazuje samo misterioznu mačku koja pada sa zgrade kao način vizualnog predstavljanja fraze "Ne puštaj mačku iz torbe ".

Henry Cavill glumit će glavnog lika. Sam Rockwell i Bryce Dallas Howard također će biti dio glumačke ekipe, kao i Bryan Cranston te John Cena.

Službeni sinopsis filma otkriva detaljnije radnju:

Što je veći špijun, to je veća laž. Iz uvrnutog uma Matthewa Vaughna dolazi Argylle, oštrouman špijunski triler koji mijenja stvarnost i okružuje svijet. Bryce Dallas Howard je Elly Conway, povučena autorica niza najprodavanijih špijunskih romana, čija je ideja blaženstva noć kod kuće sa svojim računalom i mačkom Alfiejem.

Međutim, kada zapleti Ellynih izmišljenih knjiga – u kojima je središte tajni agent Argylle i njegova misija da razotkrije globalni špijunski sindikat – počnu odražavati tajne radnje špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti. U pratnji Aidena (Rockwell), špijuna alergičnog na mačke, Elly (noseći Alfieja u ruksaku) juri po cijelom svijetu kako bi ostala korak ispred ubojica dok se granica između Ellynog izmišljenog svijeta i njezinog stvarnog počinje nestajati.

U špijunskoj će se komediji također pojaviti Dua Lipa i Samuel L. Jackson, a Argylle će u kina stići 2. veljače 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala