Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova dokumentarna serija Life on Our Planet otkriva epsku bitku za preživljavanje
Morgan Freeman zadužen je za naraciju nove dokumentarne serije, čiji trailer imamo prilike vidjeti

Nova dokumentarna serija "Life on Our Planet" otkriva epsku bitku za preživljavanje

Tijekom 3.8 milijarde godina na planeti Zemlji, milijuni bića nalazila su se u neprestanoj bitci za opstanak. Ljudi koji danas na našem planetu obitavaju vidjeli su tek djelić onoga što se sve događalo kroz povijest, kako su cijele vrste živjele i izumrle mnogo godina prije nego smo mi uopće kročili na Zemlju.

Netflix nas ove godine vodi na novo putovanje kroz svoju novu prirodoslovnu dokumentarnu seriju Life on Our Planet, čiji trailer danas imamo prilike vidjeti. Nova će nam serija kroz osam epizoda otkriti mnoge vrste iz naše bogate povijesti, a kroz cijelu će nas priču voditi Morgan Freeman.

Life on Our Planet prikazuje beskrajnu borbu za opstanak i dominaciju na Zemlji kroz objektiv stvorenja koja su se uzdizala i padala tijekom životnog ciklusa planeta. Iako sada postoji samo 20 milijuna vrsta, nekada ih je bilo puno više s drevnim čudima poput dinosaura koji lutaju kopnom i morskih stvorenja koja više nalikuju čudovištima koja plivaju oceanom. Ova bića predstavljaju prave, fascinantne dinastije koje su vladale planetom, ali kataklizmični događaji i sama priroda uvijek su iznova uzdrmali život do temelja. Freeman posuđuje svoj glas svim bićima, od samog početka i najmanjim mikrobiološkim bićima sve do sadašnjeg čovječanstva, u onome što se najavljuje kao najveća drama koja se može zamisliti - život na Zemlji.

Kako bi se oživjela mnoga pretpovijesna stvorenja serije, Life on Our Planet napravljen je u suradnji s tvrtkom Industrial Light and Magic, jednim od industrijskih standarda za efekte i virtualnu produkciju. Njihov je rad u potpunosti prikazan u traileru dok veličanstvena stvorenja oživljavaju u zadivljujućim detaljima u okruženjima koja su daleko od današnjih. Od dinosaura koji lutaju zelenim planetom s divovskim kukcima i uzavrelim vulkanima do vunastih mamuta i sabljozubih tigrova koji se bore sa snježnim tundrama ledenog doba i monstruoznih stvorenja koja vrebaju u dubinama.

Kakav je bio život na našem planetu prije nas doznat ćemo 25. listopada kada serija stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala