Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se serija The Office?
Netflix planira reboot jedne od najpopularnijih humorističnih serija, originalni autor također se vraća

Vraća se serija "The Office"?

Jedna od najomiljenijih humorističnih serija The Office uskoro bi trebala dobiti novu verziju. Samo deset godina otkako je prestala s prikazivanjem, kultna američka serija mogla bi dobiti svoju novu verziju, a originalni showrunner Greg Daniels, navodno je dio stvaralačke ekipe reboot serije, koju u pripremi ima Netflix.

Nakon višemjesečnog štrajka scenarista, koji su sada postigli određeni dogovor oko uvjeta koje traže, scenaristi Matthew Belloni i Jonathan Handel otkrili su kako se serija The Office vraća te da će upravo Greg Daniels raditi reboot.

Već se neko vrijeme priča o rebootu serije The Office, koja je i sama zapravo bila svojevrsni remake istoimene britanske originalne serije. Daniels je prošle godine u intervjuu otkrio kako razmišlja o potencijalnom nastavku serije, ali da nije siguran hoće li fanovi serije to dobro prihvatiti. "Ne mogu procijeniti žele li fanovi još serije, ali kad kažem još ne mislim na iste likove.", rekao je Daniels i dodao: "Mislim da bi nova serija bila samo proširenje istog svijeta, u stilu kao serija Mandalorian, koja je proširenje Star Warsa."

U američkoj inačici serije glavne su uloge imali Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Mindy Kaling, Craig Robinson, B.J. Novak, Creed Bratton, Angela Kinsey, Leslie David Baker, Oscar Nunez, Brian Baumgartner, Phyllis Smith, Kate Flannery, Ellie Kemper i Ed Helms. Iako su Krasinski i Kaling već izjavili kako bi se rado vratili u seriju, za sada još nije poznato hoćemo li imati prilike gledati bilo koga od originalne ekipe.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala