Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nezamislivo zlo čeka Doktora i Donnu u najavi specijala serije Doktor Who
Najnoviji trailer daje i bolji pogled na fantastičnog Neila Patricka Harrisa u ulozi negativca

Nezamislivo zlo čeka Doktora i Donnu u najavi specijala serije "Doktor Who"

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći specijal povodom 60. obljetnice serije Doktor Who, koji nam u popularnu znanstveno-fantastičnu seriju vraća omiljeni dvojac, Davida Tennanta i Catherine Tate, koji se vraćaju u uloge Doktora i Donne Noble.

Iz za sada nepoznatih razloga, kada se prošla Doktorica, koju je glumila Jodie Whittaker, regenerirala, opet se našla u liku desetog Doktora. Nove avanture čekaju starog Doktora, koji će se ponovno susresti s mnogim poznatim likovima, ali ga ujedno čeka i opasna prijetnja koju mora zaustaviti prije nego bude kasno.

Najnoviji nam trailer najavljuje premisu nadolazeći specijalnih epizoda, koje su osmišljene kao proslava šest desetljeća s omiljenim Gospodarom vremena. Tennantov Doktor u kratko nam objašnjava što se dogodilo Donni Noble nakon što je svatko otišao svojim putem kad je Donnino sjećanje na Doktora u potpunosti izbrisano kako ne bi umrla. Ako se Donna prisjeti avantura koje je doživjela s Doktorom njen život će se odmah prekinuti i čak ju ni Doktor ne može spasiti. No kako sudbina ponovno spaja Doktora i Donnu tako on traži dodatnu pomoć od Kate Stewart (Jemma Redgrave) i njene UNIT jedinice.

Novi trailer malo nam detaljnije otkriva i novog negativca, Toymakera, kojeg utjelovljuje Neil Patrick Harris, a na kraju se pojavljuje i Ncuti Gatwa, koji će nakon obljetničkih specijala preuzeti sonični odvijač od Tennanta kao novi Doktor.

Hoće li Doktor uspjeti spasiti Donnu doznat ćemo ovog studenog kada obljetnički specijali stignu na male ekrane.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala