Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Meg 2: Put u dubinu na streamingu već za nekoliko dana
HBO Max je objavio kako će fim biti dostupan od 29.9.

"Meg 2: Put u dubinu" na streamingu već za nekoliko dana

Foto: YouTube

Nije prošlo niti dva mjeseca otkako smo Meg 2: Put u dubinu mogli gledati u kinima, a film već stiže na streaming, točnije HBO Max.

Jason Statham vraća se kao Jonas Taylor iz prvog filma Meg: Predator iz dubina, a nastavak u kojem se mora suočiti s opasnim miniranjem zbog kojeg bi Megalodoni mogli napasti obližnje plaže na navedeni streaming stiže već za koji dan: 29. rujna.

Možda na prvu zvuči loše što film već stiže na streaming, ali studio može biti zadovoljan uspjehom u kinima: unatoč slabijem startu na kraju je zaradio 390 milijuna diljem svijeta, posebno zahvaljujući Kini u kojoj je bio vrlo popularan, te time osigurao mogućnost nastavcima i novim Jonasovim avanturama.

Pet godina nakon prvog susreta s ogromnim, prahistorijskim morskim psima, Jonas je u drugom filmu zamoljen opet se suočiti s ovim bićima nakon što naleti na ilegalno miniranje blizu jednog od ulaza u Marijansku brazdu. Miniranje bi moglo oštetiti cijeli ekosustav, a upitan je i status čudovišta koji se nalaze unutra. Njihovo oslobađanje značilo bi najveću prijetnju dosad i ugrozilo tisuće ljudi na plažama diljem Amerike. Osim što (opet) mora spasiti situaciju, Jonas vodi i privatne borbe jer se sad sam brine i za pokćerku Meiying (Shuya Sophia Cai) nakon smrti njezine majke, a Jonasove supruge Suyin Zhang.

Uz Stahtama i Cai glume stars Wu Jing, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels i Cliff Curtis. Režiju potpisuje Ben Wheatley, a scenarij Jon Hoeber, Erich Hoeber i Dean Georgaris.

Film Meg 2 od 29. rujna bit će dostupan i kod nas na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala