Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul Mescal i Andrew Scott se zaljubljuju u prvoj najavi za All of Us Strangers
Fantastična drama u kina stiže krajem godine, a kritičari su joj dali odlične ocjene

Paul Mescal i Andrew Scott se zaljubljuju u prvoj najavi za "All of Us Strangers"

Foto: YouTube

Searchlight Pictures donosi prvi službeni trailer i poster za novu fantastičnu dramu All of Us Strangers koja nam dolazi od redatelja Andrewa Haigha (Moj prijatelj Pete, Traženje: Film, 45 godina).

Radnja nas upoznaje sa scenaristom Adamom (Andrew Scott) koji jedne noći u svojoj gotovo praznoj gradi u modernom Londonu ima slučajan susret s tajanstvenim susjedom Harryjem (Paul Mescal) koji mu poremeti cijelu rutinu i svakodnevnicu. Veza između njih dvojice se razvija, a Adam postane preokupiran sjećanjima o prošlosti što ga dovuče natrag u predgrađe u kojem je odrastao. Tamo dolazi do svog doma iz djetinjstva u kojem nalazi svoje roditelje (Claire Foy i Jamie Bell) – što ne bi bilo čudno da oni nisu umrli, a on ih nalazi u živima u stanju u kakvom su bili prije 30 godina.

Riječ je o filmu koji se temelji na romanu Strangers Taichija Yamade iz 1987. godine. Ovo je druga ekranizacija te knjige, nakon što je još 1988. godine izišao japanski horor The Discarnates Nobuhika Obayashija. Na samom početku snimanja film je nosio naziv Strangers kao i roman prema kojem je snimljen, a odmah je privukao pažnju na društvenim medijima po pitanju hoće li na ekranu biti prikazana romansa između Scottovog i Mescalovog lika.

All of Us Strangers svoju je premijeru imao krajem kolovoza ove godine na Telluride filmskom festivalu, a kritičari su mu dali odlične ocjene. Uz režiju, Haigh potpisuje i scenarij, a upravo je njegova kuća iz djetinjstva poslužila za snimanje kuće u kojoj Adam nalazi svoje roditelje.

All of Us Strangers u američkim kinima izlazi 22. prosinca, a u Velikoj Britaniji nešto kasnije, 26. siječnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala