Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 24.9.
Večeras počinje nova sezona "Supertalenta", na rasporedu su i nove epizode odličnih serija te rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 24.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Dobro poznati žiri (Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Martina Tomčić) otkriva da s nestrpljenjem odbrojava dane do početka nove, 10. sezone!

Mrtvozornica, HTV 2 u 23:15 sati
Perač prozora nađen je mrtav uz sportski automobil koji mu ne pripada. Jane ima pitanja za građevinskog poduzetnika za kojeg sumnja da nešto krije.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 0:05 sati
Dan umjesto Flemminga za partnera odabire svoga budućeg zeta, mladog policajca Benjamina. On odmah dobije priliku pokazati što zna - u obližnjem samostanu ubijena je časna sestra. Istraga vodi Dana i Benjamina u potragu za žrtvinom rodbinom.

FILMOVI

Brzi i žestoki 8, RTL u 20:15 sati
Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini, a ostatak ekipe oslobođen, svi prividno vode normalan život. No, kada tajanstvena žena uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad.

Iron Man, RTL 2 u 20:15 sati
Ova filmska ekranizacija legendarnog Marvelovog superheroja, priča je o bogatom industrijalcu i genijalnom izumitelju, koji koristi svoj moćni oklop kako bi zaštitio svijet. Film je prvi dio već unaprijed isplanirane trilogije.

King Kong, HTV 1 u 20:15 sati
Godina je 1933., doba velike gospodarske krize u SAD-u. Nezaposlenu glumicu Ann Darrow, prisiljenu krasti zbog gladi, iz nevolje izbavi filmaš Carl Denham i nagovori je da prihvati glavnu ulogu u filmu koji se snima u Aziji. No, Denham ima kartu tajanstvenog Otoka lubanja...

Savjetnik, RTL u 22:20 sati
Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet.

Cry Macho, Nova TV u 22:50 sati
Clint Eastwood glumi Mikea Miloa, nekadašnju zvijezda rodea i isluženog uzgajivača konja koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem.

Ljubavnica Amerike, HTV 1 u 0:45 sati
Tracy je usamljena brucošica u New Yorku, čije fakultetsko iskustvo i život u velegradu nisu tako uzbudljivi. No kad je pod svoje uzme njezina buduća polusestra Brooke – stanovnica Times Squarea i avanturistička posvuduša – ona je izbavi od razočaranja i namami u svoje primamljivo lude spletke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala