Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.9.
Nove epizode omiljenih serija te filmovi novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 22.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 20:15 sati
Reporterka Annika Bengtzon istražuje strašan zločin kada dozna da je drugi novinar koji je radio na istom slučaju ubijen. Netko ga je pregazio i pobjegao s mjesta zločina.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Kad u guduri nađu izbodeno tijelo studenta Josha Tatea, istraga ubojstva otkriva da nije bio miran i povučen kao što tvrdi njegov cimer Spencer Foster. Ispostavlja se da je Josh bio zaljubljen u Spencerovu curu.

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Nakon što majka četvero djece Beth Metcalf pogine u požaru, na mjesto događaja stiže Odjel teških zločina iz Morecambea. Narednica Jenn Townsend odmah shvaća da će potresenoj obitelji biti neophodna velika potpora.

FILMOVI

Gangsteri, HTV 1 u 21:10 sati
John Dillinger, Pretty Boy Floyd i Baby Face Nelson neuhvatljivi su pljačkaši banaka koji vladaju Amerikom 30-ih godina. Njihovu eksponiranost iskoristi J. Edgar Hoover pa za Dillingerom, koji je sada postao državni neprijatelj broj 1, pošalje Melvina Purvisa, rastuću zvijezdu FBI-a.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 22:15 sati
Percy i Marilyn Jones spremaju veliku zabavu za 25. obljetnicu svog vjenčanja, dok njihova kći Theresa dovodi kući svog dečka Simona, kako bi ga njezini roditelji upoznali. Jonesovi, koji su crnci, ne znaju da je dečko njihove kćeri bijelac, jer Theresa im je to tajila, bojeći se njihovih predrasuda.

Zarobljeni u raju, RTL u 23:15 sati
Oscarovac Nicholas Cage doista je smiješan u ulozi nesposobnoga kriminalca, pogotovo u društvu dvojice tupavih kradljivaca, od kojih je jedan samouvjeren i misli da je genij, a drugi je po prirodi kleptoman.

Mjesto za nas, HTV 1 u 0:10 sati
Remake nagrađenog belgijskog filma Doviđenja iz 2011. godine, koji je inspiriran istinitom pričom o trojici muškaraca s invaliditetom koji odlaze na putovanje koje će im promijeniti život.

Creed II, Nova TV u 0:20 sati
Michael B. Jordan i Sylvester Stallone repriziraju svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. Creed II će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala