Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igre gladi mogu početi
Objavljen je novi trailer za film "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes"

"Igre gladi" mogu početi

Ostalo je nešto manje od dva mjeseca do povratka publike u Panem, jer se filmu The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes bliži izlazak 17. studenog. Najnoviji dio popularne franšize vraća se u prošlost, dajući gledateljima pogled na ranije godine Panema i Igara gladi. Kako bi održali iščekivanje, Lionsgate je objavio novi trailer za film.

The Ballad of Songbirds & Snakes smještena je 64 godine prije originalne trilogije Igre gladi i više zadire u život vjerojatno jednog od najgorih građana Panema — Coriolanusa Snowa (Tom Blyth). Sa samo 18 godina, Coriolanus još nije postao tiranin kakvog će publika upoznati desetljećima kasnije. Umjesto toga, on je posljednja nada obitelji Snow u spašavanju njihove reputacije, koja je pretrpjela veliki udarac u poslijeratnom Capitolu.

S desetom godišnjicom Igara gladi na pomolu, Coriolanus ima još jednu priliku dokazati svoju vrijednost kao mentor. Ono što ne očekuje je da će biti u paru sa ženskom počasti Distrikta 12, Lucy Gray Baird (Rachel Zegler). Dok se njih dvoje pripremaju i igre naposljetku počinju, mladi Coriolanus postaje jednako očaran Lucy Gray kao i ostatak Panema, a njih dvoje možda još imaju priliku preokrenuti stvari u svoju korist.

The Ballad of Songbirds & Snakes adaptirana je prema romanu prednastavku Suzanne Collins, autorice bestseller trilogije. Knjiga je izvorno objavljena u svibnju 2020., ali je dobila zeleno svjetlo za filmsku adaptaciju već mjesec dana prije službenog objavljivanja. Scenarij je napisao Michael Lesslie prema ranijem nacrtu Michaela Arndta, a bivši član franšize Francis Lawrence vraća se kao redatelj i producent za prednastavak.

Nove Igre gladi započet će 17. studenog, kada film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes krene s prikazivanjem u kinima diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala