Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage zvijezda je svačijih snova u novoj najavi za Dream Scenario
Crna komedija predstavljena na TIFF-u dobila je odlične kritike, a uskoro stiže u kina

Nicolas Cage zvijezda je svačijih snova u novoj najavi za "Dream Scenario"

Foto: YouTube

Nakon trailera za brutalnu dramu Butcher's Crossing, jučer je objavljen novi trailer i poster za sasvim drugačiji film s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi: riječ je o mračnoj nadrealističkoj komediji Dream Scenario

Nicolas Cage u ovom filmu glumi nesretnog profesora Paula Matthewsa koji postane zvijezda što se pojavi u svačijim snovima, a po nekima glumac je odradio svoju najsmješniju ulogu. Paul je smotani profesor koji nikada nije uspio u životu, ali kad postane viralna senzacija nakon što se neobjašnjivo pojavi u apsolutno svačijem snu slava će mu brzo prisjesti jer će postati i predmet najgorih noćnih mora.

„Zašto ja? Pa, ne znam, očito sam poseban“, kaže Paul u intervjuu na televiziji, a kroz trailer se proteže pjesma Dreams grupe The Cranberries te nalazimo Paula kojemu mnogi plješću, dive mu se, oponašaju ga, ali ima tu i bijesne rulje. Dream Scenario služi kao satira današnjih društvenih mreža i kulture te njihovog utjecaja na svakodnevne ljudske interakcije.

Komedija ima oznaku R, a uz Cagea glume Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker i Kate Berlant. Režiju i scenarij potpisuje norveški filmaš Kristoffer Borgli, a među producentima je i Ari Aster (Beau se boji). Film je svoju premijeru imao ranije ovog mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu na kojem je dobio odlične kritike, a posebne pohvale išle su na račun Cageove glume.

Dream Scenario u kinima očekujemo 10. studenog ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala