Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.9.
Večeras vas čekaju odlični novi(ji) filmski naslovi!

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Ridleyev povratak, HTV 2 u 20:15 sati
Ridleyja i Carol zovu da istraže sumnjivu smrt čovjeka koji je pao sa svoga balkona. Glavni je sumnjivac Cal Flannery - mlađi brat Michaela Flanneryja.

Na nišanu, HTV 2 u 22:55 sati
Događaji u hotelu bliže se nasilnom vrhuncu. Mnogi su ljudi još u opasnosti. Jo se bori kako bi spasila živote, zaštitila obitelj i zaustavila napadače.

FILMOVI

Brzi i žestoki 6, RTL u 20:15 sati
Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson predvode all-star ekipu globalne blockbuster franšize u šestom filmu Brzih i žestokih!

Sedam, RTL 2 u 20:15 sati
Mračan triler s istaknutim horor elementima, Sedam slavnog redatelja Davida Finchera bez imalo dvojbe jest jedan od definirajućih filmskih naslova u 1990-ima.

355, Nova TV u 20:15 sati
Kada strogo čuvano oružje padne u ruke plaćenika, CIA agentica Mason morat će udružiti snage sa njemačkom agenticom Marie, saveznicom iz agencije MI6 i vrhunskom računalnom stručnjakinjom Khadijah i vještom psihologinjom Gracielom u smrtonosnoj, vratolomnoj misiji.

Mamac, Doma TV u 21:40 sati
Jamie Foxx zvijezda je ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kojega FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zvjerki. Nekada je bio samo lopovčić, a sada je mamac.

RED 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, RTL u 22:20 sati
Nastavak stripom inspiriranog hita iz 2010. koji je oduševio filmski svijet. Bruce Willis, Helen Mirren i John Malkovich ponovno dokazuju da oni najbolji nemaju vremena za mirovanje.

Matrix: Uskrsnuća, Nova TV u 22:40 sati
Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Druga zemlja, HTV 1 u 0:05 sati
Rhoda, pametna mlada žena primljena na studij astrofizike na MIT-ju, teži istraživanju kozmosa. Briljantni kompozitor John upravo je dostigao vrhunac svoje profesije i čeka drugo dijete. Uoči otkrića dvostruke Zemlje, dogodi se tragedija, a životi tih dvoje neznanaca nepovratno se isprepletu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala