Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.9.
Nove epizode omiljenih serija i filmovi starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 15.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 20:15 sati
U parku je pronađeno truplo mlade žene. Annika Bengtzon istražuje slučaj i sve se više upleće u istragu nakon što otkrije da je brutalno ubijena žrtva radila kao striptizeta u klubu.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Kad podzemna rijeka izbaci tijelo ugledne odvjetnice Anaan Kamel, sumnja pada na Marcusa Laytona, bivšeg zaposlenika njezinog odvjetničkog ureda kojeg je njezin muž Raheel nedavno otpustio.

Oslobođen, HTV 2 u 23:25 sati
Laži oko Karinine smrti mogle bi uništiti sve koji s tim slučajem imaju neke veze. Kad Aksel naposljetku otkrije istinu, posljedice bi mogle biti fatalne.

FILMOVI

Čovjek sa željeznom maskom, HTV 1 u 21:35 sati
Redatelj Randall Wallace okupio je sjajnu glumačku ekipu, na čelu s Jeremyjem Ironsom, Johnom Malkovichem, Gérardom Depardieuom i Gabrielom Byrneom u ulogama mušketira i mladim Leonardom DiCapriom u ulozi kralja.

Najbolje namjere, HTV 3 u 22:15 sati
Mladi Henrik Bergman studira kako bi postao svećenik te spaja kraj s krajem kad upozna ljupku Annu koja potječe iz imućne obitelji. Henrik i Anna se zaljube, vjenčaju i presele na selo. Živjeli su mirnim životom, ali Anna je ubrzo počela čeznuti za luksuznijim načinom života što unosi nemir u brak.

Grimizno slovo, RTL u 23:25 sati
Prema kritičarima, film je umjesto slojevite priče o emancipiranoj ženi iz 17. stoljeća i hipokriziji okoline predstavio jednodimenzionalni ljubić. Uz to, scenarist je u filmskoj inačici radikalno izmijenio i završetak romana, a time i njegovu poantu.

Opasnost iz dubina, Nova TV u 0:15 sati
Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje.

Crno zlato, HTV 1 u 0:30 sati
Sultan Emir Nesib i sultan Amara su nakon godina rata oko granice između svojih područja i plemena sklopili primirje i stvorili područje, tj. ničiju zemlju koja je nazvana Žuti pojas. Štoviše, Nesib zatraži da Amarovi sinovi, Selah i Auda odrastaju zajedno s njegovim potomstvom na njegovoj zemlji, kao garancija da će se dogovor poštovati. 15 godina kasnije predstavnici Texas Oila pronađu naftu u Žutom pojasu…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala