Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najavljena 35. sezona Simpsona
Najdugovječnija animirana serija s novom se sezonom vraća već ovog listopada, objavljen i trailer

Najavljena 35. sezona "Simpsona"

Obožavatelji serije Simpsoni ovih dana su dobili novi uvid u to što će najpoznatija obitelj Springfielda raditi ove sezone. Fox je objavio novi trailer za nadolazeću 35. sezonu Simpsona, a dugogodišnja animirana serija vraća se s novim epizodama već početkom listopada.

Trailer otkriva niz scena koje prikazuju nestašluke obitelji Simpson. Vidimo Marge (Julie Kavner) zabrinutu za mlađu verziju Barta (Nancy Cartwright), dok je uhvaćen u mjehurić. Marge je također prikazana kako se bori s crtanim likovima Itchyjem i Scratchyjem.

Trailer prikazuje i mnoge druge Springfieldove likove izvan obitelji Simpson, uključujući Nelsona Muntza, g. Burnsa i poglavicu Wigguma. Zanimljivo, novootkriveni kadrovi također prikazuju starijeg Sideshow Boba (Kelsey Grammer) koji će biti napadnut od strane nekoga tko izgleda kao Lisa (Yeardley Smith). Mlađe verzije Sideshowa Boba i Lise također se pojavljuju zajedno u traileru, s Lisom vezanom.

Prema TVLineu, prva epizoda sezone bavit će se Homerom koji postaje čuvar školskog prijelaza. Međutim, kada njegov sigurnosni tim dobije mnogo sredstava, Homer odvede grupu predaleko. Nedavno objavljeni trailer zapravo prikazuje Homera kao čuvara prijelaza, gdje je odjeven više kao član SWAT tima. Jedna osoba koja će biti član Homerovog tima čuvara prijelaza bit će tinejdžer piskavog glasa. Prethodna sezona Simpsona također je započela tako što je Homer pronašao novu aktivnost i otišao predaleko.

Otkako su Simpsoni premijerno prikazani 1989., serija je postala jedna od najdugovječnijih televizijskih serija u povijesti, a s 35. sezonom se na male ekrane vraćaju 1. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala