Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kourtney i Kim i dalje na ratnoj nozi u najavi nove sezone The Kardashians
Svađa između sestara Kardashian ne jenjava, a najava nove sezone najavljuje kulminaciju

Kourtney i Kim i dalje na ratnoj nozi u najavi nove sezone "The Kardashians"

Objavljen je trailer za četvrtu sezonu reality serije The Kardashians, koji otkriva kako nesuglasice među poznatim sestrama nikako ne prolaze. U prošloj je sezoni Kim Kardashian surađivala s modnom kućom Dolce & Gabbana kao kreativni direktor njihove nove revije, koristeći njihovu modu 90-ih za nadahnuće.

Problem je nastao kada je njena sestra Kourtney rekla kako to nije njena vizija. Godinu ranije Kourtney i Travis Barker vjenčali su se u Italiji gdje je ona koristila isto vremensko razdoblje Dolce & Gabbane za inspiraciju te su i članovi obitelji nosili klasičnu G&B odjeću. Kourtney je tako optužila Kim da je iskoristila njeno vjenčanje za poslovnu suradnju.

Nova sezona najavljuje kako je između njih još uvijek jako napeto i u jednom trenu Kourtney preko telefona kroz suze govori Kim :"Ti si jednostavno vještica i mrzim te". S obzirom na to da je Kourtney ponovno trudna, možda njeno drugo stanje popravi odnos s njenom sestrom i ponovno poveže obitelj koja je poznata po svojoj velikoj bliskosti.

Drama koja se također nastavlja i kroz novu sezonu je saga bez kraja između Khloe i Tristana Thompsona. Iako Khloe odlučno izjavljuje kako je solo, Tristan je nekako uvijek prisutan blizu nje jer se zajednički brinu o njihovo dvoje djece. Kourtney Tristanu izravno u traileru govori kako ne zaslužuje Khloe. I iako Khloe i dalje uporno tvrdi kako je između nje i Tristana sve gotovo, nekako uvijek ponovno nađe put do njega.

Koje još nove drame donosi nova sezona serije The Kardashians doznat ćemo uskoro jer četvrta sezona stiže na Hulu 28. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala