Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Naša djevojka stiže na naše male ekrane
Priča o djevojci i njezinom ispitu zrelosti na posljednjem zadatku u Afganistan

Serija "Naša djevojka" stiže na naše male ekrane

Ovo je priča o Molly Dawes, djevojci iz istočnoga Londona, i njezinom emotivnom ispitu zrelosti kao mlade bolničarke Britanske vojske na posljednjem zadatku u Afganistan. U ponedjeljak, 11. rujna na Prvom programu HRT - HTV 1 u 21:15 prikazuje se prva epizoda serije Naša djevojka.

Molly Dawes vatrena je djevojka iz radničke klase koja ima mnogo prijatelja, dečka probisvijeta i malo nade za svijetlu budućnost. Nakon što njezin nezaposleni otac upadne u sumnjiv posao koji prijeti Mollynoj sigurnosti, ona se napije kao zemlja.

Tražeći svrhu u životu, odluči prijaviti se u Britansku vojsku. U početku ne može slijediti ni jednu zapovijed razvodnika Geddingsa, ali uskoro shvati koliko je disciplina oslobađajuća. Pridruži se Bolničkom korpusu i odlazi na obuku.

Silno je uzbuđena kad je priključe jednom od posljednjih bataljuna koje će poslati u Afganistan. Ali ne odvije se sve onako kako je očekivala.

Iako krši zapovijedi kako bi se dokazala kao bolničarka, stječe ljubav i povjerenje svojih kolega te poštovanje zapovjednika, satnika Jamesa.

1. epizoda: Molly Dawes vatrena je djevojka iz istočnoga Londona koja ima mnogo prijatelja i koja je neprestano mamurna jer se često opija. Danju radi u salonu za nokte, a noću u klubovima.

Kad otkrije da je njezin nezaposleni otac osmislio plan u sklopu kojega bi Molly bila prisiljena udati se za svog dečka, za kojeg zna da je spavao s njezinom najboljom prijateljicom, odluči da je vrijeme za promjenu.

Odlazi u vojsku jer smatra da ne može ništa izgubiti.

U seriji glume Lacey Turner (Molly Dawes), Ben Aldridge (satnik Charles James), Matthew McNulty, Sean Gallagher, Kerry Godliman, Katherine Pearce.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala