Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.9.
Hrpa odličnih filmskih naslova novijeg datuma od 20 sati pa sve do ponoći!

TV Preporuke dana – Subota 9.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:45 sati
Zac Efron i Darin Olien isprobavaju život u otmjenom eko selu predanom ostavljanju što manjeg otiska na okolišu, posjećuju utočište divljih životinja i uživaju u izletu i vožnji na zip-lineu u Kostariki.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta.

Pravednik 2, Nova TV u 20:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima.

Pad anđela, RTL u 20:15 sati
U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju.

Kapetanica Marvel, RTL 2 u 20:15 sati
Priča Kapetanice Marvel prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta u trenutku kad se Zemlja nalazi usred galaktičkog rata između dvije rase vanzemaljaca.

Svi sveci mafije, Doma TV u 22 sata
U ulozi mladog Tonyja Soprana, kojeg je u seriji glumio pokojni James Gandolfini, pojavljuje se njegov sin Michael Gandolfini. Radnja filma smještena je u Newarku u New Jerseyju, u vrijeme ranih 70-ih godina.

Armageddon, RTL u 22:15 sati
Samo 18 dana dijeli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa, koji će uništiti sve oblike života. Stručnjaci NASA-e na čelu s direktorom Danom Trumanom, ne imajući drugog izlaza, pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harryja S. Stampera na hitno savjetovanje.

Transformeri: Posljednji vitez, Nova TV u 22:35 sati
Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom i profesoricom s Oxforda kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala