Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.9.
Nove epizode omiljenih serija i filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 8.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 20:15 sati
Nakon snimanja TV emisije, popularna televizijska voditeljica Michelle Carlsson ubijena je u tajnovitim okolnostima. Annika Bengtzon, radoholičarka i reporterka crne kronike, iskorištava priliku da se izvuče s proslave kod obitelji svoga muža te odlazi na imanje gdje policija ispituje desetero osumnjičenika.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Engleskog detektiva višeg inspektora Alana Banksa gledamo u trima pričama smještenima u gradove i sela Yorkshirea, snimljenima prema romanima Petera Robinsona.

Oslobođen, HTV 2 u 23:25 sati
Nova tragedija pogađa Lifjord, a Aksel se nada da će Karinin slučaj biti riješen jednom zauvijek. Amina se suočava s teškom dilemom.

FILMOVI

Moja krv i meso, HTV 1 u 21:50 sati
Kada se u Linkov život vrati Lydia, kćer koju nije vidio dugi niz godina, ovaj bivši kriminalac bude uvjeren da je dobio savršenu priliku za novi početak. Nažalost, njegova sreća kratkog je vijeka jer Lydia ima nerješenih računa sa grupom moćnih i okrutnih kriminalaca. To za Linka znači samo jednu stvar, prisiljen je kročiti u svijet od kojeg je davno digao ruke.

Thelma, HTV 3 u 22:10 sati
Zbunjena religiozna djevojka pokušava zanijekati svoje osjećaje prema prijateljici koja je zaljubljena u nju. To uzrokuje ponovnu pojavu njezinih potisnutih podsvjesno kontroliranih telekinetičkih moći.

Čovjek od čelika, Nova TV u 23:20 sati
Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman - čovjek od čelika.

Ne brini, neće on daleko stići, HTV 1 u 23:55 sati
Nakon što je u nesreći gotovo izgubio život, alkoholičar iz Portlanda John Callahan sada je u invalidskim kolicima, ali i dalje nastavlja piti. Kad se nevoljko uključi u program odvikavanja, na nagovor svoje djevojke i ujedno karizmatične sponzorice, Callahan počinje crtati stripove koji privuku pozornost cijele zemlje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala