Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


LaKeith Stanfield pokušava biti Isus u najavi filma The Book of Clarence
Uz Stanfielda u glavnoj ulozi, u filmu glume i Jacobi Howard, James McAvoy i Benedict Cumberbatch

LaKeith Stanfield pokušava biti Isus u najavi filma "The Book of Clarence"

LaKeith Stanfield pokušava stvarati čuda dok istovremeno stvara neprijatelje od rimskih vladara u najnovijem traileru za film The Book of Clarence Jeymesa Samuela. Film ima biblijske konotacije te je smješten u vrijeme Isusa Krista, ali neće izravno biti povezan s tom poznatom pričom.

Radnja filma bit će usmjerena na naslovnog Clarencea (Stanfield), čovjeka koji se nalazi na životnoj prekretnici te gleda popularnost i slavu Isusa Krista. Clarence odlučuje kako će i sam pokušati postići isti uspjeh.

U prvom potpunom pogledu na film, susrećemo se s naslovnim likom koji se nalazi na raskrižju svog života. Budući da mu zapravo ništa ne ide od ruke, Clarence ne vidi mnogo budućnosti, ali kad ugleda Krista, dok vjeroučitelj hoda gradom s gomilama sljedbenika koji se bacaju na njega, Jeruzalemac dobije ideju. Misleći da se i on može mjeriti s Kristovom sposobnošću da čini čuda, liječi bolesti i širi riječ Božju, Clarence kreće na vlastito putovanje kako bi postao religiozna figura.

Stanfield se nalazi u naslovnoj ulozi, a glumačku postavu zaokružuje niz poznatih lica: Jacob Howard, James McAvoy, Benedict Cumberbatch, Chase Dillon, RJ Cyler, Omar Sy, David Oyelowo, Anna Diop, Teyana Taylor, Alfre Woodard, Marianne Jean-Baptiste, Caleb McLaughlin, Michael Ward i Babs Olusanmokun.

Film The Book of Clarence u kina će stići 12. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala