Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prošlost, sadašnjost i budućnost sudaraju se u još jednoj najavi za seriju Loki
Dugo očekivana druga sezona na streaming Disney+ stiže za mjesec dana

Prošlost, sadašnjost i budućnost sudaraju se u još jednoj najavi za seriju "Loki"

Foto: YouTube

Hrpa novih scena otkriva nam se u najnovijoj najavi za drugu sezonu željno očekivane serije Loki.

Priča iz Marvel Cinematic Universea oduševila je još u lipnju 2021. godine s prvom sezonom, tako da smo se načekali na nastavak napete serije. Druga sezona sve je bliže, a Disney+ jučer je objavio još jedan video koji je otkrio zanimljive scene.

Nakon što je He Who Remains (Jonathan Majors) ubijen na kraju prve sezone, njegove varijante spremne su mučiti cijeli MCU, a čini se da jedino Loki (Tom Hiddleston) može zaustaviti moćnog negativca prije nego što zauzme multiverzum. Naravno, pomaže mu Mobius (Owen Wilson), prijateljski nastrojen agent TVA-a (Time Variance Authority) kojeg smo upoznali u prvoj sezoni te koji se vraća u novim avanturama. No, s obzirom na to da je Loki bačen kroz multiverzume trenutno nije jasno susrećemo li se s Mobiusom kojeg smo upoznali ili s nekom od njegovih varijanti.

Prijašnji traileri već su najavili kako će se Loki naći u mnogim nevoljama jer će biti nestabilan u vremenu i prostoru pa prije nego što uopće pomisli pobijediti velikog neprijatelja, morat će naučiti nositi se s tim. Čini se da će se morati ponovno udružiti i sa Sylvie (Sophia Di Martino) koja ga je izdala u prvoj sezoni. Radnja serije je povezana s filmom Ant-Man i Wasp: Kvantumanija i priprema teren za film Avengers: The Kang Dynasty (tek 2026.) u kojem će se Kang suočiti s najvećim superjunacima u svemiru (odnosno oni s njim).

Uz Hiddlestona, Wilsona, Majorsa i Di Martino koje smo gledali u prvoj sezoni, tu su novi likovi koje glume dobitnik ovogodišnjeg Oskara Ke Huy Quan i Rafael Casal. U ostalim ulogama su Wunmi Mosaku i Gugu Mbatha-Raw.

Nepredvidljive Lokijeve avanture nastavljaju se 6. listopada na streamingu Disney+ s novih šest epizoda koje će biti dostupne na tjednoj bazi do finalne epizode koja je na rasporedu 10. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala