Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arcane se vraća iduće godine!
Pune tri godine nakon premijerene sezone, animirana "League Of Legends" serija vraća se na Netflix

"Arcane" se vraća iduće godine!

Nakon gotovo dvije godine šutnje od glumačke i filmske ekipe, Arcane je konačno otkrio rok za povratak. Hvaljena animirana League of Legends serija obnovljena je za drugu sezonu još u studenom 2021. godine nakon što su posljednje epizode završila s emitiranjem i od tada se produkcija o povratku Vija i Jinxa neprestano odvija u pozadini. Na Video V Vision konferenciji otkriveno je da će nove epizode stići na Netflix u četvrtom kvartalu 2024. godine.

Iako točan datum nije naveden, nagađa se da bi nova sezona mogla stići u studenom, što bi odgovaralo izlasku prve sezone Arcanea. To bi također bilo prikladno vrijeme za 15. godišnjicu igre League of Legends.

Trogodišnje čekanje između sezona je dugo, iako nije neočekivano s obzirom na zvjezdanu animaciju serije. Ranije ove godine, izvršni direktor Riot Gamesa Nicolo Laurent potvrdio je u intervjuu da se seriji ne žuri s povratkom, rekavši da izdanje 2023. nije bilo moguće djelomično jer je tim želio dostići kvalitetu prve sezone, za koju je trebalo čak šest godina da se ostvari.

Animirana serija Arcane je prednastavak igre League of Legends koji prati dvije najprepoznatljivije prvakinje igre i sestre Vi i Jinx usred vremena nemira između bogatog, utopijskog grada Piltovera i zapuštenog, potlačenog podzemlja Zauna. Podjele se samo produbljuju stvaranjem i širenjem magičnog Hextecha u Piltoveru i monstruoznog svjetlucanja droge u Zaunu, a dvije sestre na kraju se nađu na suprotstavljenim stranama, a Vi udružuje snage s nevjerojatnim saveznikom u uredu Piltover Caitlyn dok Jinx ostaje pod vodstvom briga zaunskog gospodara zločina Silca.

Serija je ubrzo proglašena jednom od najboljih emisija videoigara koje su se ikada pojavile na ekranima, čak je postala i prva serija za streaming koja je osvojila Emmy za izvanredan animirani program i osvojila nagradu Annie.

Pojedinosti o zapletu druge sezone još nisu dostupne, ali potvrđeno je da će se neki članovi glumačke postave vratiti u novim nastavcima. Zvijezde će ostati na mjestu s Hailee Steinfeld koja će ponovno glumiti Vi, Ella Purnell vraća se kao Jinx, a Katie Leung kao Caitlyn. Vrlo je vjerojatno da će se vratiti i Ekko Reeda Shannona, Heimerdinger Micka Wingerta, Jayce Kevina Alejandra i Viktor Harryja Lloyda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala