Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eve Hewson i Joseph Gordon-Levitt zvijezde su glazbene drame Flora and Son
Apple je objavio prvi trailer za film koji će se ovog rujna naći u odabranim kinima, potom na streamingu

Eve Hewson i Joseph Gordon-Levitt zvijezde su glazbene drame "Flora and Son"

Foto: YouTube

Apple TV+ objavio je prvi službeni trailer za svoj novi originalni film Flora and Son.

Riječ je o glazbenoj drami koja nas upoznaje s Florom (Eve Hewson), samohranom majkom koja više ne zna što bi poduzela oko svog problematičnog sina Maxa (Orén Kinlan). Na uputu i prijedlog policije da Maxu pronađe hobi, ona ga nastoji okupirati s akustičnom gitarom. Tu u pomoć stiže nekad uspješni glazbenik Jeff (Joseph Gordon-Levitt) uz čiju pomoć će i Flora i Max otkriti transformativnu moć glazbe.

Ideja filma dolazi od glazbenog genija Johna Carneya koji nastoji istražiti vezu između majke i sina koja uz glazbu sve više jača i postaje sve skladnija. Carney potpisuje i režiju i scenarij, a u ostalim ulogama su Jack Reynor, Amy Huberman, Keith McErlean, Aislín McGuckin i Kelly Thornton. Film je prvi put bio predstavljen još u siječnju na Sundance filmskom festivalu na kojem je oduševio svoje prisutne te su se posebno istaknuli glazbeni brojevi koji su dočekani sa spontanim pljeskom. Samo dva dana nakon predstavljanja na tom festivalu Apple je kupio prava za svjetsku distribuciju za manje od 20 milijuna dolara. Prije premijere u kinima i na streamingu film će biti predstavljen početkom rujna i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF).

Glazbena drama Flora and Son svoju će kino premijeru imati u odabranim kinima 22. rujna, a već tjedan dana kasnije, 29. rujna, bit će globalno dostupna na streamingu Apple TV+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala