Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.8.
Nove epizode omiljenih serija i odlični filmovi novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Petak 25.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Inspektor Lynley, HTV 2 u 22 sata
Lynley odlazi na obiteljski posjed u Cornwall na proslavu zaruka s Helen, gdje brutalno ubojstvo baci novo svjetlo na uspješnog inspektora i njegovu iznenađujuće problematičnu obitelj.

Oslobođen, HTV 2 u 23:35 sati
Aksel očajnički nastavlja tražiti dokaze ne bi li uvjerio Aminu Sahir da pokrene sudski postupak protiv Williama. Amina počne postavljati pitanja.

FILMOVI

Duh u oklopu, HTV 1 u 20:15 sati
Duh u oklopu baziran je na međunarodno priznatom SF naslijeđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kojeg je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine.

Osveta na visokim petama, RTL u 21:15 sati
Cameron Diaz, nakon što otkrije da je njezin dečko oženjen, započinje neobično prijateljstvo s – njegovom suprugom. Zajedno, one su odlučne da mu se osvete, no za to će im trebati pomoć – njegove ljubavnice.

Utjerivači duga, HTV 3 u 23 sata
Drama svoje prednosti pronalazi upravo u realnosti priče u kojoj su glavni likovi gubitnici, a čitava produkcija, za razliku od golemih holivudskih budžeta, izgleda puno skromnije i zbog toga stvarnije.

Sudac, Nova TV u 23:45 sati
Dvojica imenjaka, glumačka legenda i oskarovac Robert Duvall te zločesti dečko Hollywooda Robert Downey Jr. naći će se zajedno na optuženičkoj klupi.

Slavuj, HTV 1 u 0:15 sati
Tazmanija, 1825. Claire, mlada Irkinja koja u Tazmaniji služi kaznu, kroz nemilosrdnu divljinu progoni britanskog časnika kako bi osvetila zbog stravičnog čina koji je počinio nad njenom obitelji. U tom pothvatu pridruži joj se Aboridžin Billy, tragač mračne i nasiljem ispunjene prošlosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala