Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Boris Novković, Željko Bebek
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Boris Novković, Željko Bebek

Foto: CMC

Boris Novković dolazi u Brod zapjevati svoje najveće hitove

Jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, Boris Novković, dolazi u brodsku tvrđavu održati nastup za pamćenje. Nakon spektakularnog nastupa na CMC festivalu u Vodicama prošlog ljeta, Boris Novković će zajedno sa svojim bendom otpjevati svoje najveće hitove: Kuda idu izgubljene djevojke, Dok svira radio, Prodala me ti, U dobru i zlu, Što je s princezom moje vrele mladosti te zasigurno ponovo oduševiti sve prisutne na CMC 200 Slavonija festu.

Boris Novković jedan je od naših najuspješnijih i najpopularnijih kantautora čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim nakladama, a publika željno iščekuje njegov nastup u petak u brodskoj tvrđavi.

Legendarni Željko Bebek dolazi na pozornicu CMC 200 Slavonija festa

Ikona hrvatske glazbe, veličanstveni Željko Bebek, u petak 25.08. dolazi u Slavonski Brod pred svoju vjernu publiku gdje će zajedno zapjevati neke od njegovih najvećih hitova. Da je sreće bilo, Sinoć sam pola kafane popio, Oprosti mi, što te volim, Ja po kafanama, Kupit ću nam sat, Gdje sam bio, sve su to pjesme bez kojih ne može proći niti jedna fešta, a tako će sigurno biti i u brodskoj tvrđavi.

Željko Bebek najavio je i koncert u Areni Zagreb gdje će nastupiti s vrhunskim bendom koji ga već godinama prati i proslaviti 50 godina karijere, kroz koju je izgradio svoj jedinstveni put i svojom unikatnom interpretacijom izveo neke od najljepših i najvažnijih pop-rock pjesama regionalne glazbene.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala