Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jako slab start za Blue Beetle
Novi DC-jev film jedva je prestigao "Barbie" koja je na prvom mjestu po zaradi bila skoro mjesec dana

Jako slab start za "Blue Beetle"

Foto: YouTube

I to se dogodilo: nakon četiri vikenda na prvom mjestu po zaradi u kinima u Sjevernoj Americi, film Barbie pao je na drugo mjesto jer je na tron stigao DC-jev Blue Beetle.

No, u DC-ju nemaju baš puno razloga za slavlje: iako je Blue Beetle Ángela Manuela Sotoa trenutno prvi, zarada u premijernom vikendu mu je tek 25,4 milijuna dolara u Sjevernoj Americi (Barbie je u petom tjednu zaradila 21,5 milijuna) što je najlošiji tamošnji start za neki film u DC Extended Universeu. Treba imati na umu da je promotivna turneja za ovaj film bila nemoguća zbog trenutnog štrajka u Hollywoodu.

Film je u ostatku svijeta zaradio još 18 milijuna dolara sa 63 tržišta, što znači ukupno 43 milijuna i time je ovo je ovo najgori globalni start u DC Cinematic Universeu (budžet je bio 104 milijuna u što nisu uračunati troškovi marketinga - koji su bili prilični). Kritičari su mu dali mahom pozitivne ocjene te većina hvali Maridueñu i njegovu ulogu glavnog junaka, a i od gledatelja je dobio sasvim dobre ocjene.

Blue Beetle trebao se istaknuti i po tome što je ovo prvi latinski superjunak u Hollywoodu pa se Soto još nada da će ovo biti važan film za cijelu Latino zajednicu ispred i iza kamere. U glavnoj ulozi nalazi se Xolo Maridueña, a tu su i Adriana Barraza, Damían Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Harvey Guillén te Becky G.

Barbie u mjesec dana prikazivanja tako broji nešto manje od 1,3 milijarde dolara (točnije: 1,279 milijardi) ukupne zarade, a Oppenheimer je prešao zaradu od 700 milijuna dolara: ima 717 milijuna čime postao četvrti najuspješniji Nolanov film prestigavši Interstellar (715 milijuna dolara).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala