Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peter Dinklage između Marise Tomei i Anne Hathaway u najavi za novi film
Romantična humorna drama "She Came to Me" u kina stiže krajem rujna

Peter Dinklage između Marise Tomei i Anne Hathaway u najavi za novi film

Foto: YouTube

Nakon što je premijerno prikazan još u veljači na Berlinskom filmskom festivalu, film She Came to Me konačno ima prvi službeni trailer te datum premijere u kinima.

Romantična humorna drama redateljice i scenaristice Rebecce Miller (Maggie ima plan) prati skladatelja opere Stevena (Peter Dinklage) koji se nalazi u braku s terapeutkinjom Patricijom (Anne Hathaway), a među bračnim parom nestalo je zaljubljenosti i zanosa. Steven ima i umjetničku blokadu te ne može završiti novu operu što također ne pomaže njihovu odnosu, ali sve će se promijeniti kad u baru upozna Katrinu (Marisa Tomei), kapetanicu tegljača, s kojom će doživjeti strastvenu noć. Afera će mu donijeti neočekivano nadahnuće, ali i rastrganost između dvije žene.

„Imam privremenu blokadu“, saznajemo od Stevena na početku trailera, a kasnije vidimo Katrinu kako mu govori: „Bila sam zbilja jako ljuta na tebe, ali sada ispada da sam postala tvoja muza.“ U ostalim ulogama su Brian d'Arcy James, Joanna Kulig, Chris Gethard, Dale Soules i Harlow Jane.

Projekt je već dulje u razvoju pa su se tako na samom početku 2017. godine u glavnim ulogama trebali naći Steve Carell, Amy Schumer i Nicole Kidman. Tek 2021. godine uloge u filmu pripale su Anne Hathaway, Taharu Rahimu, Marisi Tomei, Joanni Kulig i Matthewu Brodericku, no Rahim i Broderick napustili su projekt. Snimanje je krenulo tek u travnju prošle godine. Kritičari su podijeljeni oko filma, ali vidjet ćemo kako će proći kod publike.

She Came to Me zasad stiže samo u američka kina i to već 29. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala