Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki ljetni spektakl Barbie ostvario je još jedan rekord, ovaj put u domaćim kinima
Službeno je najuspješniji film svih vremena studija Warner Bros. u Hrvatskoj.

Veliki ljetni spektakl "Barbie" ostvario je još jedan rekord, ovaj put u domaćim kinima

Foto: Blitz

Barbie je kraljica box office-a!

Film je u distribuciji Blitza postala najuspješniji film svih vremena studija Warner Bros. u Hrvatskoj!

Na petama najuspješnijeg otvaranja za filmski studio Warner Bros. u Hrvatskoj, te u svega četiri tjedna nakon izlaska filma u kinima, Barbie je i dalje na samom vrhu kino ljestvice s više od 212 600 gledatelja i prihodom od 1 158 600 tisuća eura.

Uz rekordne rezultate u cijelom svijetu, ovo je službeno ljeto Barbika i Kenova, jer je Barbie i službeno postao najuspješniji film studija Warner Bros. u Hrvatskoj!

Po zaradi na kino blagajnama Barbie se pozicionirala ispred do sada najuspješnijeg Warnerovog hita Joker, te filmova fantastične trilogije J.R.R. Tolkeina - Hobit: Neočekivano putovanje te Hobit: Smaugova pustoš.

Ljetna senzacija Grete Gerwig time je postala najprofitabilniji film studija Warner Bros. u domaćim kinima te se svrstala među top 3 najuspješnija kino filma svih vremena u Hrvatskoj, prva dva mjesta čvrsto i dalje drže Avatar te Titanic, spektakli neponovljivog redatelja i scenarista Jamesa Camerona. Širom svijeta, Barbie je prešla 1,2 milijarde dolara i dalje se približava konačnom zbroju od 1,36 milijardi dolara filma Super Mario Bros. film, koji trenutno drži titulu najprofitabilnijeg filma godine na svjetskoj razini. Za publiku u Hrvatskoj, kao i diljem svijeta, ovo je očito Barbie ljeto. Izvanredna glumačka ekipa koji predvode sjajna Margot Robbie i Ryan Gosling priredili su spektakl za svačiji ukus, a kako pozitivne kritike nastavljaju rasti, film se brzo pokazao jednim od filmova godine s najboljim recenzijama.

Barbie se i dalje u distribuciji Blitza prikazuje u kinima diljem Hrvatske tako da već danas u najbližem kinu možete pogledati film o kojem svi pričaju, te saznati zašto je toliko uspješan. Ulaznice možete osigurati putem web stranica ili na blagajnama kina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala