Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.8.
Ističu se TV premijera hvaljenog filma "Čudo u ćeliji br. 7" i 2. sezona serije "Oslobođen", uz mnoštvo drugih odličnih naslova

TV Preporuke dana – Petak 18.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:15
Lester Carmichael, koji je sa suprugom vlasnik tvornice proizvoda za čišćenje, nađen je mrtav u neobičnim okolnostima.

Inspektor Lynley, HTV 2 u 21:05
Nakon otmice desetogodišnje Charlotte, kćeri radikalne laburističke ministrice Eve Bowen, političarka je uvjerena da se radi o uroti da se sruši engleska vlada.

Oslobođen, HTV 2 u 22:35 sati
U drugoj sezoni, nakon šokantnog priznanja, William Hansteen osumnjičen je za ubojstvo Karine. Aksel se nada da će istina izaći na vidjelo i da će napokon sprati ljagu sa sebe.

FILMOVI

Čuvari mora, RTL u 21 sat
Ovaj izvrstan, uzbudljiv i napet film istodobno je suptilna drama i akcijski spektakl o junacima obalne straže, o dvojici najboljih među njima, učitelju i učeniku.

Starac i roda, HTV 3 u 21:05 sati
Ovo je priča o Malenoj i Klepetanu, rodama o kojima brine Stjepan Vokić, umirovljenik i udovac iz Slavonskog Broda.

Stockholmski sindrom, HTV 1 u 21:15 sati
Film se temelji na istinitoj priči o talačkoj krizi i pljački koja se odvila u Stockholmu 1973. godine, a koja je objavljena godinu dana kasnije u članku New Yorkera pod nazivom The Bank Drama, autora Daniela Langa.

Špijun i dama, RTL u 22:50 sati
Spoj ratnoga špijunskog trilera i ljubavne priče o vezi usred otežavajućih povijesnih okolnosti, film redatelja i scenarista Davida Seltzera snimljen je prema slavljenom romanu Susan Isaacs, čiju je omamljivu atmosferu uspješno prenio na veliki ekran.

Čudo u ćeliji br. 7, Nova TV u 23 sata
U zemlji punoj ograničenja, samohrani otac s mentalnim poteškoćama osuđen na smrtnu kaznu i njegova kći provest će gledatelje kroz vrtlog emocija, smijeha i suza, dok pričaju priču koja je stekla veliku popularnost i niže pohvale zbog izvanrednog spoja ljubavi, emotivne snage i ljudske povezanosti.

Svingerski safari, HTV 1 u 23:20 sati
Komedija prikazuje nevinost ere bezbrižnog roditeljskog odgoja, stalnih opeklina od sunca i sugestivnog ponašanja odraslih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala