Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bradley Cooper je Leonard Bernstein u najavi za glazbenu dramu Maestro
Ovo je Cooperov prvi redateljsko-scenaristički naslov nakon za Oskara nominiranog "Zvijezda je rođena"

Bradley Cooper je Leonard Bernstein u najavi za glazbenu dramu "Maestro"

Foto: YouTube

Netflix je otkrio prvi teaser trailer za svoju novu biografsku glazbenu dramu Maestro u kojoj ćemo gledati poznata glumačka imena.

Riječ je o drugom redateljskom naslovu Bradleya Coopera koji se, kao i u svojoj glazbenoj drami Zvijezda je rođena, također nalazi i u glavnoj ulozi. Ovaj put Cooper je skladatelj Leonard Bernstein te je osim režije i glume napisao scenarij s Joshom Singerom (Spotlight), a i jedan je od producenata.

Maestro donosi priču o poznatom skladatelju i dirigentu te u fokus stavlja njegov turbulentan 25-godišnji brak s Felicijom Montealegre, od trenutka kad su se upoznali na jednoj zabavi 1946. godine do čak dvaju zaruka i troje djece, što je bilo prožeto njihovim usponima i padovima te njegovim raznim nevjerama. U ulozi Felicije nalazi se dvaput nominirana za nagradu Oskar, talentirana Carey Mulligan (Djevojka koja obećava, Sve o jednoj djevojci), jednu od njihovih kćeri Jamie zaigrala je Maya Hawke, a sina Alexandera Sam Nivola.

U ostalim ulogama su Matt Bomer, Sarah Silverman, Gideon Glick, Gabe Fazio, Eric Parkinson, William Hill, Nick Blaemire, Oscar Pavlo, Tim Rogan i Mallory Portnoy. Među producentima su također velika imena: Martin Scorsese, Steven Spielberg, Fred Berner, Amy Durning i Kristie Macosko Krieger.

Film Maestro premijeru će imati na Venecijanskom filmskom festivalu tijekom rujna, a u odabrana kina stiže 22. studenog, a na Netflixu će se moći pogledati od 20. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala