Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlične prve reakcije na novi DC-jev film Blue Beetle
U glavnoj, naslovnoj ulozi nalazi se Xolo Maridueña, a u kina nam stiže ovog četvrtka

Odlične prve reakcije na novi DC-jev film "Blue Beetle"

Foto: YouTube

Obožavatelji i influenceri javili su se s prvim dojmovima na novi film o superjunaku, a riječ je o SF avanturi Blue Beetle.

Među mnoštvom reakcija one se mogu ovako sažeti: Blue Beetle neočekivano je solidna origin priča o superjunaku s odličnom glumačkom performansom Xoloa Maridueñe (Cobra Kai) te s mnogo srca i humora, koja je toplo prigrlila latino kulturu.

Ovo je prvi DC-jev film u čijem je središtu latinski superjunak i predzadnji DC-jev projekt stare garde prije nego su James Gunn i Peter Safran preuzeli kontrolu nad filmovima i pričama – još nam u prosincu preostaje Aquaman and the Lost Kingdom. Za DC je ovo pretposljednja nada da će prekinuti niz svojih filmova sa superjunacima koji su loše prolazili u kinima, zaključno s Flashom.

Svakako treba imati na umu da ništa od toga (zasad) nisu službene reakcije kritičara pa ih treba uzeti s rezervom – tako su mediji na temelju sličnih dojmova proglasili Flasha najboljim filmom o superjunaku ikad napravljenim, a znamo kako je na kraju prošao.

Film Blue Beetle režirao je Angel Manuel Soto, a u njemu Maridueña glumi običnog Jaimeja Reyesa koji dobije oklop sa super moćima nakon što dodirne i pokrene izvanzemaljskog skarabeja. Blue Beetle prvotno je bio planiran isključivo za HBO Max, ali to je bilo u vrijeme kad je DC htio napraviti niz takvih filmova za streaming. No, zanimljivost jest da je Gunn natuknuo kako je Blue Beetle prvi DCU lik, kao što će prvi DCU film biti novi Superman.

Blue Beetle u kina diljem svijeta stiže krajem tjedna, a u hrvatskim će se naći od 17. kolovoza u redovitoj distribuciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala