Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova turska uspješnica Sto godina čuda uskoro na Novoj TV
Fantastična priča o turbulentnoj povijesti Turske kroz oči besmrtnog vojnika od 21.8.

Nova turska uspješnica "Sto godina čuda" uskoro na Novoj TV

Foto: Nova TV

Sto godina čuda epska je priča koja nas vodi kroz povijest Turske, počevši od bitke kod Sakaryje do suvremenih vremena, a 21. kolovoza stiže na Novu TV!

Serija ističe važne događaje i likove iz turske povijesti, kao što je Mustafa Kemal Atatürk, a istovremeno donosi originalan zaplet s elementima fantastike. U njoj se istražuju teme kao što su sudbina, krivnja, oprost, ljubav i traganje za smislom života, stvarajući duboko emotivno iskustvo za gledatelje.

Radnja kombinira povijesne elemente s fantastičnim obratom kako bi stvorila priču o Ali Tahiru, hrabrom vojniku koji se suočava s tragedijom i dobiva nevjerojatan dar – besmrtnost. Kroz svoj dugi život, Ali Tahir, koji mijenja imena, upoznaje različite ljude i prolazi kroz različite faze svoje sudbine, pomažući gledateljima da razumiju dublje pitanje što znači zaista živjeti.

Sto godina čuda ističe se, ne samo svojim zanimljivim zapletom, već i vrhunskom produkcijom. Vizualni aspekt serije dočarava različite povijesne epohe i suvremenu Tursku, uz impresivne kostime, scenografiju i specijalne efekte. Izvrsna glumačka postava, predvođena talentiranim Birkanom Sokullom i Ebru Sahinom, donosi dubinu i emotivnu autentičnost likovima.

U ostalim ulogama su Zerrin Tekindor, Necip Memili, Aysegül Cengiz, Gözde Seda Altuner, Yalcin Hafizoglu i Merve Nur Bengi, a uspješnu tursku seriju Sto godina čuda gledajte od 21. kolovoza u 18:15 sati na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala